Šta je novo?

dumfile tumacenje please

cnikola

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ako moze pomoc please...posle formatiranja harda i instalacije Win XP prof
masina se konstanto resetuje 2-3 puta prilikom butovanja.

Dump file u prilogu:

Prilozi

Debugging tool
Skini ovo i posle toga skini onaj paket simbola instaliraj ih i nakon toga,ubaci ovaj fajl,mocices da vidis sta je krivac!

Hvala,

upravo sam skinuo debugging tool...na kraju mi izbacuje Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+93051 )

Followup: MachineOwner

Obzirom da su ti simboli poprilicno ogromni, ako moze neko ko ih vec ima instalirane da protumaci???

Poslednja izmena:
Probaj ovo!
Da li si siguran da je instalacija win-a dobro odradjena?

Poslednja izmena:
pazi, komp je radio apsolutno bez greske sa istom ovom konfiguracijom. Jedina je razlika sto umesto 3 particije sada imam 2 (30gb i 50 gb)
Instalacija je prosla skroz bez greske.
Prilikom butovanja kao sto sam naveo resetuje se "malo pre" welcome screena 2-3 puta,
a posle toga normalno iz 4 tog puta ucita winXP.
Kao da mu treba da se zagreje🙂 , ili mozda redolse drajvera...sad vec lupam...ali me uzasno nervira.
Posle toga ume u sred rada bez nekog vidljivog razloga da se resetuje i to je to.

Malo guglaj zans ko je krivac,pa ako nenadjes resenje udri format uvek pomogne 😀

Malo guglaj zans ko je krivac,pa ako nenadjes resenje udri format uvek pomogne 😀

Hmm, nikad nisam bio pobornik format naredbe a da nisam pokusao prvo da resim problem:wave:

Hvala u svakom slucaju:type:

Kako si pravio particije? Moj savet je da za pravljenje particija koristiš windows tool DISKPART.

Kako si pravio particije? Moj savet je da za pravljenje particija koristiš windows tool DISKPART.

Pa particije sam pravio iz same instalacije windowsa XP i formatirao sa NTFS file systemom.

Ako moze neko da protumaci symbol ntoskrnl.exe ( nt+93051 ) ?:wave:

Glupo pitanje.
Oveklokovao sam cpu , radi probe, na 3.8Ghz sa povecanjem napona. Posle 10min dobijem bsod i dump file? Da li ce taj dump file da kaze sta boli moj procesor?

Hvala svima...problem resen nakon skidanja symbol package-a

U stvari nakon analize dumpfile-ova, ****** tj. ja, se konacno setio da je greskom OC memoriju:wall:

sta reci...:d

Nazad
Vrh Dno