Šta je novo?

nVIDIA 9900 gx2

Zasto ovakve najave ili bolje reci glasine ne postujes u podforum -Trendovi, dogadjaji i nove tehnologije?

Svakih 2 meseca "nova" karta, a igara ni na vidiku?
Strava.

pa kud ces vece zanimacije od onanije nad 3DMARK06 i Crysisom ?

M.

Poslednja izmena:
pa mora se cekati da se kriza odigra u fulu kako bog zapoveda

danas je potvrđeno da će, ne za dva nego za tri meseca izaći nova 9900gx2 a sa njom i 9900gtx.
9900gx2 će imati istu cenu proizvodnje kao i 9800gx2 pa će verovatno i cena biti ista. kartice imaju kodno ime gt200 što verovatno znači da prelaze na 55nm.
inače još pre dva,tri meseca sam čitao da je firma koja pravi čipove objavila da će nvidia do kraja leta potpuno preći na 55nm od "high end" do "low end" grafike. atijeve hd 4xxx će imati isto čip od 55nm, ali će ati već od sledećeg proleća sa hd 5xxx serijom imati 45nm.
ja lično navijam za ati jer iako je nvidia bolja u performansama ati uvodi inovacije isto kao i amd.

danas je potvrđeno da će, ne za dva nego za tri meseca izaći nova 9900gx2 a sa njom i 9900gtx.
9900gx2 će imati istu cenu proizvodnje kao i 9800gx2 pa će verovatno i cena biti ista.

Hahaahah....nema sta super marketing Nvidije....navuku ljude da kupe bajatu i staru tehnologiju po astronomskim cenama (8800gts 320) i onda posle 2 meseca izbace nesto 20% brze i sami lepe grafikone ubrzanja u odnosu na njihove starije kartice placene duplo skuplje. Za pohvalu.

Hahaahah....nema sta super marketing Nvidije....navuku ljude da kupe bajatu i staru tehnologiju po astronomskim cenama (8800gts 320) i onda posle 2 meseca izbace nesto 20% brze i sami lepe grafikone ubrzanja u odnosu na njihove starije kartice placene duplo skuplje. Za pohvalu.

Prvo,ovo sto je scheilinkin napisao uopste nije potvrdjeno.
Drugo,kazi mi sta je to nVidia izbacila 2 meseca nakon 8800GTS 320 a da je 20% brze a jeftinije.Ako si mislio na 8800GT 512 ona je izasla 9-10 meseci kasnije.
Ti si izgleda nVidia-u pomesao sa Ati-jem,oni su ti cije kartice traju 3-4 meseca pa posle izbacuju brze i duplo jeftinije(HD2900XT -> 3870).

u principu glup clanak. autor se nakukao kako nema niceg novog, revolucionarno brzeg, kao da svako ima da plati 500-600$ za graficku. velikoj vecini je mnogo bitnije sto ima dobrih karata za ispod 200e...

ja za grafu preko 150 evrića nedam. imam para ali nedam. tako da je meni high end 3870 ili 8800gt.

Nazad
Vrh Dno