Z
zwobot
Guest
Ja se taman obradovao da je danas izasao kad mi je upao Jovyland-ov prvi post na ovoj strani. 
Sasvim velika; evo ja igram u 1680x1050![]()
Na NFOrce su objavili da je izasao.Ne radi sejvovi sa prethodne verzije,tecnije radi i bez izbacivanja na desktop.
Na NFOrce su objavili da je izasao.Ne radi sejvovi sa prethodne verzije,tecnije radi i bez izbacivanja na desktop.
Meni ide u 1680x1050 sve na max., sampling na 3/3, sve naj, vidi se tek tek da malko zasecne kad sam napolju, tj. da fps nije baš na najvišem nivou, ali u 98% slučajeva klizi bez problema...
Što se tiče same igre, deluje interesantno iako sam igrao samo 10-tak minuta, jedino što mi je teško da se skontam sa kontrolama, nestandardno je skroz, ali uspeću valjda nekako![]()
Jel to verzija od pre ili verzija od posle....
Ljudi daj da se ne foliramo,da li je izasla kompletna finalna verzija igre.I da li je ima u ,,prodaji,, .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari