Šta je novo?

Assassin's Creed - zvanicna tema

Ja se taman obradovao da je danas izasao kad mi je upao Jovyland-ov prvi post na ovoj strani. :(

Sta mislite koja je sansa da u finalnoj Director's cut PC verziji dobijemo 'normalan ekran' ,tj. da podrze i 5:4 i 16:10 rezolucije?

Sasvim realna... Mislim, ako to zeznu onda se pismeno odricem svih buducih igara iz UbiSofta

Sasvim velika; evo ja igram u 1680x1050 ;)

A sto vam to toliko smeta ,meni je bas cool,kao da gledam film...;)

Wow lopowi! Ajde da ih lomachamo! :)

screenshot196tm4.jpg

Na NFOrce su objavili da je izasao.Ne radi sejvovi sa prethodne verzije,tecnije radi i bez izbacivanja na desktop.

Na NFOrce su objavili da je izasao.Ne radi sejvovi sa prethodne verzije,tecnije radi i bez izbacivanja na desktop.

Na NFOrce-u ga nema, ti nas to malo zekiš? :trust:

Ali se zato upravo pojavio Assassins_Creed_Ispravka_Izgrebane_Verzije :d

Poslednja izmena:
jel moze da se samo prekopira jerusalim fajl iz ove verziju u onu proslu i da sve radi? :)

I "napunjena" je tu. :)

Meni ide u 1680x1050 sve na max., sampling na 3/3, sve naj, vidi se tek tek da malko zasecne kad sam napolju, tj. da fps nije baš na najvišem nivou, ali u 98% slučajeva klizi bez problema...

Što se tiče same igre, deluje interesantno iako sam igrao samo 10-tak minuta, jedino što mi je teško da se skontam sa kontrolama, nestandardno je skroz, ali uspeću valjda nekako :p

Poslednja izmena:
Meni ide u 1680x1050 sve na max., sampling na 3/3, sve naj, vidi se tek tek da malko zasecne kad sam napolju, tj. da fps nije baš na najvišem nivou, ali u 98% slučajeva klizi bez problema...

Što se tiče same igre, deluje interesantno iako sam igrao samo 10-tak minuta, jedino što mi je teško da se skontam sa kontrolama, nestandardno je skroz, ali uspeću valjda nekako :p

Jel to verzija od pre ili verzija od posle....

Ljudi daj da se ne foliramo,da li je izasla kompletna finalna verzija igre.I da li je ima u ,,prodaji,, .

naravno... piraterija je zabranjena na ovom forumu...

Nazad
Vrh Dno