Šta je novo?

Igrate li se na LCD TV-u?

BitrAtE

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ DeepCool LT520 WH
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 2TB + KC3000 1TB /
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
Fractal Design Pop Mini Air White TG Clear
Monitor
Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Honor Magic7 Pro
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Interesuje me ima li ko ovdje da je klasican monitor zamijenio LCD-TV-om? :)Znaci da radi na njemu i da igra igre....Ja sam jedan od takvih iz prostog razloga sto neke igre vise volim da igram na vecim dijagonalama...Uzeo sam Braviu 32" a monitori priblizno ove dijagonale su u krv skupi....Jeste da sam ogranicen na 1360x768 @60hz al *** :)

Igram se ja na 37" poodavno.. Ako mi radi Q3 na 120fps, ne vidim šta neće.

ja i kucam i igram se i gledam filmove... monitor nemam vise...

Onda nam graficke najnovije generacije ama bas nista ne trebaju :) A meni treba danas da stigne 8800GT :d

pa trebace ti ... za fullhd...

Dok ti tv-i postanu mainstream prođe još jedna generacija.. :)

40" pure joy

sorry za off but pitanjce...
moj drug ima nekog sonija, i spojio je dvi2hdmi, ali slika mu je krzava, ne znam kako drugacije da je opisem. odvratna je.
probali smo svasta (od rezolucija do drajvera. bravia 26` ksva ili tako nesto), ja sa tim nemam nikakvo iskustvo. jel ima tu neki tips and tricks?

Poslednja izmena:
koji model Sony?
nisu svi za PC upotrebu

Koristi samo native rezoluciju 1366 x 768 ili 1360x768 U svakom drugom slucaju slika nece bit prirodna, bice "krzava" bas kao sto kazes :)

Poslednja izmena:
Ja sam probao na 42" i sasvim je ok, cak malo zastrasujuce :)

@bitrate - ma probali smo sve rezolucije, nije do toga

Da li je neko mozda koristio 32" ili veci LCD TV ne za igre nego za normalan rad u Windows okruzenju, tipa surf, malo tekst editinga, mail itd? Kako to izgleda?

Planiram da zamenim uskoro moj Viewsonic P815 sa nekim FullHD LCD TV-om koji ce iskljucivo biti nakacen na komp - 70% za rad, 20% igre, 10% HD serije/filmovi. Da li mislite da bi to bio ok izbor?

ja sam lepo napisao da tako koristim... dodue ne pada mi napamet da radim na njemu, ali evo kucam gluposti po forumu |P
fullhd.. hmm nisam bas siguran na koju ces morati udaljenost da sednes...

u mom slucaju sa 40" i razdaljine 2m, morao sam da povecam font u FF kako bi nesto mogao i da procitam...
mada nikad nisam ni imao oko sokolovo :wink:

pbogdanovic, za full hd, mozes samo 37` samsunga da nadjes. cena mu je bila 80K, al` cini mi se da je bila akcija, sad je 90...

A kakvo je igranje na plazmama, sa rezolucijom 1024x768?

pbogdanovic, za full hd, mozes samo 37` samsunga da nadjes

To mi je i bilo pitanje - ne mogu da stvorim u glavi sliku koliko bih daleko (ili blizu) morao da sedim a da vidim potpise ispod ikonica, da mogu da citam mailove, tekst na sajtovima itd.

Zato ne znam da li je uopste izvodljivo uzimati recimo 37" FullHD ili ne. Okacio bih ga na zid ispred stola (sto mi gleda u zid).

iskreno... TV je prvenstveno TV... zamisao je da sve radis iz fotelje/kauca... ja ga koristim umesto monitora: 50% filmovi, 10% TV program, 20% internet i 20% igranje - sto Xbox sto PC...

ako vec planiras da sedis za stolom, uzmi neki kvalitetni monitor.

Nazad
Vrh Dno