Šta je novo?

Da li da uzmem eagle 8800gt..

A ASUS se nikada ne kvari!?!? :D Gigabyte i Asus (ECS ne racunam kao ozbiljnog proizvodjaca) su brendovi koji se najvise kvare, ali ja cu opet uzeti Gigabyte maticnu jer 4 godine drze odlican kvalitet, ako nadjem tog Eagle-a tu u Srbiji opet bi uzeo taj 9600gt model jer su oni vec dugo vremena ozbiljni igraci.

Ja prvi ne kažem da se ne kvari. Asus ploču - ni na poklon. Zna se - DFI & Biostar rulzz:d Lepo kažem,sve riknjava, naveo sam primer 9600pro, baš Gigashit na primer - drfedja javi se:smoke: A ja sam "umro" jednu Gigashit nf2 ploču, kakvo je to njesra bilo.
Iskreno, i da rikne ovaj moj 3870 - briga me, ima 3 godine garancije, tako da nemam glavobolje, tu su voodoo2 + matrox MGA200 da uskoče sa klupe sa rezervne igrače dok je ova na servisu (daleko bilo :d)
Isto kao što ne bih u životu kupio nešto ala Eagle, ESC, Matsonic, Axle, Tomato, PC Chips, Gigashit :p, tako ne bih kupio ni ona kineska ****** od dual sim telefona na primer.
U stvari, neka svako kupi ono šta hoće, fala bogu pa ima da se bira, a ne kao pre, oš TV Ei Niš, oš Gorenje, ili 15 x više za Sony :S:

Ej Feđa, pa ti mi čitaš misli :D

Zaboga ljudi, mala je verovatnoca da Eagle zaista pravi karte, pre ce biti da samo lepe nelepnicu ili eventualno promene stock kuler.;)

Ja prvi ne kažem da se ne kvari. Asus ploču - ni na poklon. Zna se - DFI & Biostar rulzz:d Lepo kažem,sve riknjava, naveo sam primer 9600pro, baš Gigashit na primer - drfedja javi se:smoke: A ja sam "umro" jednu Gigashit nf2 ploču, kakvo je to njesra bilo.

Pa meni su se pokvarile dve DFI ploce....dobro...od sada samo pricam o tome kako DFI riknjava i ne treba ga uzimati je je najtezi CRAP...ok SVI KOJI OVO CITATE...DFI JE CRAP! NEMOJTE GA UZIMATI NI DA VAM DAJU GRATIS RUCAK U Cobanovom Odmoru i Veceru u Maderi jer su se meni pokvarile 2 DFI PLOCE!

Isto kao što ne bih u životu kupio nešto ala Eagle, ESC, Matsonic, Axle, Tomato, PC Chips, Gigashit :p, tako ne bih kupio ni ona kineska ****** od dual sim telefona na primer.

Ja vise ne bi kupio DFI...razloge potrazi od gore!

U stvari, neka svako kupi ono šta hoće, fala bogu pa ima da se bira, a ne kao pre, oš TV Ei Niš, oš Gorenje, ili 15 x više za Sony :S:

Eagle nije nista bolji ni losiji od brendova koji su na trzistu.

@Garson

Pa prave neke modele ili to radi neko drugi za njih a naravno da imaju i referentne kartice koje izlaze iz jedne fabrike za sve proizvodjace.

Isproziva me nenamerno :)

Brate, imao sam Axle plocu s478 i sa sdram-om, i radila je tri godine dan i noc, maltene se komp nije gasio... Za te pare koliko sam je platio, odlicna mi je bila :d

A sto se tice kineskih mobilnih telefona, imam i to, Anycool T808, dobio sam na poklon....
Reci cu ti samo: PREDRASUDE SU CUDO... Ne bih ga menjao ni za NOKIU N99 sa 35GB memorije....

A mislim da je Eagle daleko od shit-a, mozda vrh nije, ali je daleko od ciste suprotnosti....

Ma bre nisu predrasude već ne znanje,crkavaju vam vam zato što ne znate da koristite taj hardver,ja zadnjih 10 god samo asus "brend" uzimam i nikad mi nista nije crklo. Šta vi to radite sa tim računarima pa vam crkne živo me interesuje...
I ovaj kineski telefon Anycool T808 je isto dobar i služi svojoj svrsi,znam par likova koji ga koiste i isto su zadvoljni kao dzonika. E sad sto ima debila koji kupe n95 pa se tripuju da znaju nešto,nakače ga na net da se updejtuje pa da ča pečuje... kao "ubrzaću mu simbijan" i na kraju s**** telefon i posle kaže kako je nokia shit zbog njegovog ne znanja... isto važi za kompjuterski hardver... :wave:

Pa u sustini da,ali ne uvek....
Evo recimo, LG Combo koji je dan po isteku garancije prestao da cita DVD, NEC 5170A IDENTICNO, 6 crknutih MAXTOR hard diskova (crkli su zato sto je glupi MAXTOR) , Axle je crkla zbog kondenzatora i nisam je popravio jer sam presao na DDR :D, moja 5900xt --preterano klokovanje,flopija da ne kazem koliko sami od sebe,i sta jos sve ne da ne nabrajam....
Crkne ponekad nesto zbog svog nekvaliteta, cesto ljudima napajanje spali komp, ali uglavnom se slazem sa tobom tomasbg, mada nije uvek tako....
A i opet kada jeftino platis nesto,ocekuj da sluzi u toku garancije,i ako odsluzi preko toga super si proso, jer je za te pare odradilo svoje....

Nazad
Vrh Dno