- Učlanjen(a)
- 21.07.2003
- Poena
- 410
Za manje od 10 godina svi ćemo imati elektroničke ID dokumente, ako ne i implantirane čipove. I svatko zainteresiran će znati sve o vama, tipa stanje na računu, zdravstveno stanje, jesmo li platili porez, što smo kad i gjde kupili, kud smo se kretali ...
Naravno, moja malenkost ni pod tackom razno nece prihvatiti te ****ne satanisticke cipove ispod koze i slicne fore kojima planiraju da zigosu narod. Koliko je meni poznato Grcki parlament je odbio licne karte sa cipovima nakon analize koja je pokazala da se u kodu cipova nalazi satanisticki znak 666 dok se ovde kod nas hrli da se sto pre uvedu takve licne karte iako to nije uslov za ulazak u EU.
Naravno, moja malenkost ni pod tackom razno nece prihvatiti te ****ne satanisticke cipove ispod koze i slicne fore kojima planiraju da zigosu narod. Koliko je meni poznato Grcki parlament je odbio licne karte sa cipovima nakon analize koja je pokazala da se u kodu cipova nalazi satanisticki znak 666 dok se ovde kod nas hrli da se sto pre uvedu takve licne karte iako to nije uslov za ulazak u EU.
Koje je to zaglupljivanje sveta...
Pa znas kako, po meni ti filmici nista pametno ne mogu da prikazu, mogu da ubede da covek nije bio na mesecu, da postoje vanzemaljci, putnici kroz vreme, zavera masona, da ce Svarceneger biti predsednik, da je zemlja ravna, da je WTC mogao da se srusi samo eksplozivom, da svima preti stavljanje bar-koda na dupe, kremansko prorocanstvo, itd itd... i onda covek ispadne glup u drustvu 😀
Opet se pominju Digitalni Andjeo i Zeitgeist.
Kako vas ne smara to beskonacno spawnovanje americkih teorija zavere?Koje je to zaglupljivanje sveta...
A sto se nas tice, moci cemo da BIRAMO hocemo li imati licnu kartu sa cipom, ili ne.Kome cip smeta i veruje da ce ga kidnapovati CIA ili vanzemaljci, ne mora da ga ima i svi srecni.
Do sledece teorije zavere....
Uvođenje jedinstvenog poreznog broja jedan je od uvjeta za punopravno članstvo Hrvatske u EU, a njegovo bi se uvođenje iskoristilo i za povezivanje službenih evidencija i registara.
Jedinstveni porezni broj mora biti neponovljiv, ne bi smio otkrivati osobne podatke, sve bi ga fizičke osobe stjecale rođenjem, a sve pravne osobe svojim osnivanjem.
Za 10-15 dana pocinje izdavanje elektronskog primarnog ID-a u r.srbiji.
Cena 1000 dinara.
Možete da birate sa ili bez čipa, da vas slika MUP, ovlašćeni fotograf ili ćete priložiti svoje remek delo foto arta.
Srećno !
Eto ti EU, činovničke tvorevine u kojoj si sveden na porezni broj 😉
Opet se pominju Digitalni Andjeo i Zeitgeist.
Kako vas ne smara to beskonacno spawnovanje americkih teorija zavere?Koje je to zaglupljivanje sveta...
@Igoritza:"fist of heaven protiv undead-ova"
Ti si kralj geekova 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari