Nije moj, demios je postovao... isti slucaj je i kod mene a mrzi me da kacim... 800/1850/960...![]()
To da, ali za ocekivati je da 1.0ns memorija izvuce bar 1000Mhz.jeste tako, al opet sa tolikim gpu klokom ispade najbrza.
Alister, probao sam, naravno, i sa ntune-om i sa rivom ali nista... mozda je neko nasao neko drugo resenje...
Pa dobijali su super skorove sa overklokovanim quad procesorima. Mozda je tvoj procesor usko grlo, pokushaj da nadjesh koji su zahtevi za SLI. Mada ako samo Crysis zeza, onda proc ne bi trebao da bude problem.
siguran sam poprilichno da moze modovanjem biosa da se to odradi, al nemam sad vremena za to, a i pored gomile ventilatora u kucishtu se i ne chuje.
Ala si lupio za medaljumada bi po nekoj logici trebalo da bude tako, Crysis nedaje ni jedan freim niti boduje snagu procesora, evo probaj sa klokovanom masinom i sa manjim klokom za 1500mhz (to vazi ako je sve setovano na high sa setovanjima na medium i low vidi se razlika u odnosu na klok procesora), ja sam probao sa 2800mhz i sa 4200mhz imam pozicije snimljene sa upisanim brojem freimova ista graficka karta i sve isto niti jedan freim gora ili dole mnjanjem samog kloka, dok recimo klokovanjem graficke karte se dosta dobija recimo 9600gt sa 19fps na 25fps znaci +6fps na jednoj od snimljenih pozicija, mada taj skok u odnosu na klok varira procentualno ali od svih karti koje sam probao najveci je sa 9600gt u odnosu na fabricko klok. Cak i kad se iskluci jedno jezgro nema razlik u broju freimova a nece je biti ni sa 4 u odnosu na 2, dobro odrdjena optimizacija to je zbog toga mada bi voleo ovo jos neko da proba cisto da budem siguran dali sam u pravu posto kod mene nije bilo nikakve razlike sa High podesavanjima.
Da li je jos neko probao da flash-uje bios?
Je li uspelo ili je stvarno uzaludno pokusavati?
Da li ima bilo ko da mu radi ventilator kako treba ( da menja brzinu) kod ovog modela?
Da li je neko pisao Gigabyte-u i eventualno dobio neki odgovor?
Napisao sam u prethodnom postu, flehsovao sa novim modovanim biosom i nikakvih promena nije bilo, kuler i dalje zakucan na 100%, kartica sa slike.
Ja imam jednu type a i jednu tybe b, type a se ne chuje, a tybe b bogami solidno. b se bolje klokuje i hladnija je nekih 6-8c
Dodje mi da te pitam : " 'OŠ MENJAT' " ?! ,)
A stvarno sam bio razmisljao da je prodam ili vec nesto sa njom da uradim samo da mi se mir i tisina vrate...
Da je ne dobih kao zamenu za onu "obicnu" ne klokovanu GV-8800GT sto je iz cista mira crkla ( ufff to je bio stres, nervni, moj...) prekosutra bi' je nosio da je vratim ili sta god...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari