Šta je novo?

Pioneer 212D SATA?

dvocevka

Slavan
Učlanjen(a)
03.02.2006
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7700 - Arctic Freezer 36
Matična ploča
Asus prime B650M-K
RAM
Kingston FURY Beast 2x16GB 6000MHz CL30
GPU
Sapphire 6600 XT Nitro+
Storage
KC3000S, Samsung 980 500GB, TOSHIBA 2TB
Monitor
AOC 24G2UBK
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Problem se javlja kada hocu da "dorezem" neki materijal(muziku,film,slike-bilo sta),u vidu neocitavanja dorezanog materijala na bilo kojem DVD uredjaju(kucni bioskop).Menjao programe za rezanje,dvd-e(-.+ razlicitih marki) i uvek isto.Napominjem da rezac vidi narezane i dorezane DVD-e,dok DVD uredjaj nevidi dorezani materijal.Nisam probao rezac na drugom racunaru,ali sam ga proverio i na Visti i na XP-u.Imate li neku ideju,ili da trazim zamenu?
Firmware je 1.24

Poslednja izmena:
pojedini, ako ne svi DVD standalone uredjaji,
ne mogu da citaju/vide multisesion diskove,
tj. "dorezan" sadrzaj.

pojedini, ako ne svi DVD standalone uredjaji,
ne mogu da citaju/vide multisesion diskove,
tj. "dorezan" sadrzaj.

Nije tacno. Npr. kod mene Pioneer 111D uvek cita multisession i CDs i DVDs. Vrlo cesto tako rezem.

Poslednja izmena:
Nije tacno. Npr. kod mene Pioneer 111D uvek cita multisession i CDs i DVDs. Vrlo cesto tako rezem.

pioneer 111d nije stanalone uredjaj ;) .
ali stoji to sto si rekao da on cita multisesion.

Poslednja izmena:
pioneer 111d nije stanalone uredjaj ;) .
ali stoji to sto si rekao da on cita multisesion.

OK. Samo da mi objasnih sta pod standalone uredjajem mislis ?. Nisam obratio paznju na to sta je pokretac teme napisao, a nisam ni pratio poslednje modele Pioneera. Znaci 212D nije predvidjen za ugradnju u racunar i ima sopstveno napajanje ?

OK. Samo da mi objasnih sta pod standalone uredjajem mislis ?. Nisam obratio paznju na to sta je pokretac teme napisao, a nisam ni pratio poslednje modele Pioneera. Znaci 212D nije predvidjen za ugradnju u racunar i ima sopstveno napajanje ?

jedno veliko ??????????????????
nesto si opasno pobrkao, procitaj bar temu od pocetka...

standalone uredjaji su kucni DVD/RW playeri,
znaci oni uredjaji koji su nezavisni od racunara,
znaci najobicniji DVD player tipa Xwave.....

recimo:
DIVX_DVD_Player.jpg

Poslednja izmena:
Nijedan "standalone" DVD-Player ne moze da cita multisesion diskove (neki DVD uredjaji vide samo prvu sesiju iz prica ali to je toliko retko da je bolje reci da ne vide...ja nemam takvo iskustvo nijedan od DVD uredjaja koji sam posedovao KISS, LiteOn, Samsung, JVC, Philips nije mogao da procita disk sa visa sesija svi su morali biti zatvoreni) DVD-Rekorderi mogu (Bez obzira dali ima HDD ili ne) procitati "multisesion" diskove koje su sami rezali ili koji ste rezali na PC-u nazalost ti diskovi se moraju zatvoriti ako zelite da ih gledate na kucnom DVD-Player uredjaju.

OK,hvala na odgovorima.Nisam bio upoznat sa ovakvim pojedinostima,ali,forumi zato i sluze

jedno veliko ??????????????????
nesto si opasno pobrkao, procitaj bar temu od pocetka...

Bas u samom naslovu teme, je masnim slovima napisano 212D SATA, ili se to mozda vidi samo na mom kompjuteru ?. Ako je po tebi Pioneer 212D SATA standalone uredjaj, onda stvarno ne znam ko tu sta ne razume.

Poslednja izmena:
A koji noviji "standalone" player moze ipak da procita diskove sa multisession, ipak bi trebalo da neki playeri i to mogu, pa 2008 je godina.

Bas u samom naslovu teme, je masnim slovima napisano 212D SATA, ili se to mozda vidi samo na mom kompjuteru ?. Ako je po tebi Pioneer 212D SATA standalone uredjaj, onda stvarno ne znam ko tu sta ne razume.

joke Pa bas se iz naziva i vidi
Pioneer 212D StandAloneTiristorActuated DVDRW
Misim stvarno :mad:

A koji noviji "standalone" player moze ipak da procita diskove sa multisession, ipak bi trebalo da neki playeri i to mogu, pa 2008 je godina.
multisession radi na, pioneer, xwave, barem ovi noviji modeli.

Ja koristim stand-alone dvd player Pioneer 393. Na njemu rade bez problema multisession dvd diskovi snimljeni na Pioneer 212d, dok na starom Kopernikusu multisession diskovi mi nisu radili, tj. video je samo prvu sesiju.

Ja koristim stand-alone dvd player Pioneer 393. Na njemu rade bez problema multisession dvd diskovi snimljeni na Pioneer 212d, dok na starom Kopernikusu multisession diskovi mi nisu radili, tj. video je samo prvu sesiju.

Znaci da zavisi od samog DVD-i uredjaja

I mene ovo jako zanima.Da li bar ima neko rešenje za ovo da dvd player vidi kada je nešto naknadno narezano na disk.:type:

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru.:type:
Znači mora da se kupi novi dvd player...:(

pa ne znaci ni da ce novi da ti cita. proveri u prodavnici ako imaju izlozen.

90% bilo novih ili starih standalone uredjaja ne cita MS diskove (odnosno cita samo prvu sesiju). WORD.
Raspitivao sam se na dosta mesta i probao na 10ak playera, NI JEDAN nije hteo da cita nista osim prve sesije...

2Spinner:
Bas to, proveri na licu mesta, ali...

mali OFF:
Koja je razlika izmedju 212 i 212D?
Pitam jer se dosta ljudi zalilo na D verziju dok sam ja sa vanilom (moj 5 rezac po redu, cini mi se, sve isti problemi - posle par meseci nece da cita ono sto je narezao na DVD-R) vise od zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno