Šta je novo?

vista i neki ... hm.. programi

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Nadam se da ovo nije protiv pravila.Radi se o nekim programima za crack-nje koji uredno rade u XP ,ali u Visti nece tj.zablokiraju se ,a ponekad i vistu zablokiraju.
Da li ima neko slicna iskustva i da li posto ji rijesenje.
Hvala

Pokusaj da iskljucis UAC pa ih startujes ili pod administratorskim nalogom.

pokusao sam i jedno i drugo i nista

Pa za neke programe moraš da odabereš da rade u tzv. Compatibility modu...
Desni klik na fajl, pa odaberi Properties / Compatibility i tamo čekiraj opciju "Run this program in compatibility mode:"
Odaberi: "Windows XP SP2" ili neku drugu verziju...

Prilozi

• RunAs.jpg
    RunAs.jpg
    38 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Pojedini crack-ovi ne rade jer ih zeza User folder. Naime, za crack-ovanje nekih programa treba izmeniti neki fajl koji se u WindowsXP nalazi u direktorijumu Documents and Settings ... a u Visti to je direktorijum Users... Imao sam slican problem za ne znam ni ja koji cracki resio sam kopiranjem crack-a u na odgovarajuce mesto u direktorijumu Users.

Pa za neke programe moraš da odabereš da rade u tzv. Compatibility modu...
Desni klik na fajl, pa odaberi Properties / Compatibility i tamo čekiraj opciju "Run this program in compatibility mode:"
Odaberi: "Windows XP SP2" ili neku drugu verziju...

To je bilo prvo sto sam pokusao

Iskljuci UAC i 99% ce raditi sasvim normalno.

Kod mene crackovi rade sasvim normalno, samo sam iskljucio UAC. Sve radi isto kao i na XP-u. Windows Defender sam iskljucio takodje, ali radi i kad ga ne iskljucim.

Poslednja izmena:
Ljudi, kako se iskljucuje taj j****i UAC na Visti ?

Ljudi, kako se iskljucuje taj j****i UAC na Visti ?
Pokreneš HELP i ukucaš UAC i dobiješ odgovor (kao i za sve ostalo što te muči)...
Ali evo da se ne bi zamarao:
Turn User Account Control on or off

User Account Control (UAC) can help you prevent unauthorized changes to your computer. It works by prompting you for permission when a task requires administrative rights, such as installing software or changing settings that affect other users.

We don't recommend turning User Account Control off. If you do turn it off, you should turn it back on as soon as possible.

Click to open User Accounts.

Click Turn User Account Control on or off. If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Select the Use User Account Control (UAC) to help protect your computer check box to turn on UAC, or clear the check box to turn off UAC, and then click OK.

PS
Postoji i Tweak Utility (free) koji to uradi automatski za tebe: "Tweak UAC" (prikačen uz poruku)

Prilozi

• TweakUAC.rar
    37.4 KB · Pregleda: 32
Nazad
Vrh Dno