Šta je novo?

Sta da kupim???

Sallee

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
319
Dakle lomim se vec nedelju dana sta da kupim. Vrlo mi je vazno da se kompjuter malo greje, kada je u sobi 25-30 stepeni da mi se ne vrti cpu fan ko blesav, znaci to mi je vrlo vazno! E sada na osnovu toga resio sam da uzmem amd athlon 4800+ brisbane jezgro sa 65w potrosnje ali nisam siguran koju maticnu? Posle mnogo citanja po forumima resio da to bude asus m2n-sli deluxe. Sta vi mislite o svemu ovome, da li je to dobra maticna moram priznati i da sam asus fan... takodje sam citaju po forumima skapirao da se c2d vise greju od gore pomenutog amd-a, bez obzira sto su od 65nm, i da za e4xxx i e2xxx seriju stizu upola manji box kuleri sto mi se nimalo ne svidja. Kompjuter koristim dosta za internet, ponekad za neku igru.

Razmisli i o X2 BE-2350 (45W)
Preporuka za ploču : ASUS M3A32-MVP DELUXE

Uzmi kuler za Cpu pa ti neće biti bitna razlika da li je AMD ili INTEL;)

Poslednja izmena:
Neko dobro modularno napajanje i kućište,Nissan Skyline Gtr-32 polovan ako ćemo već da naručujemo iz Amerike on tamo košta kao kod nas Golf III kada preračunam Dolar/Euro razliku ili Accuru NSX :DMi Srbi mnogo volimo kola zato su nam i cene posebne vežemo se emotivno za iste a i ljubazne komšije iz okruženja nam daju svoj otpad jer to je jeftinije nego da ga recikliraju:dDobijem ospice kada vidim šta tamo mogu da nadjem za 2soma evra bre :mad:

Si promašio temu ?

Poslednja izmena:
Mošda bi ti odgovarao AMD 770 ili 780 chipset.
Recimo Biostar TA 770 A2+ , jeftina a dobra ploča.
Ili Asus M3A.

Poslednja izmena:
Ako si odlucio za amd kombinaciju i ja glasam za biostar ta 770 a2+, a sto se tice buke, dobar kuler sve resava.... :)
Moj e2180 kloknut na 2.9 sa box kulerom uopste nije bucan, ali uopste, mada bi cm tx dobro dosao.... :d

Ta770a2+ & 4800+ kod mene odradjuje posao i negreje se nesto preterano.

Nazad
Vrh Dno