Šta je novo?

Filteri za prasinu

durlancity

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2005
Poena
715
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Gde kupiti u BG-u?

Recimo...TNT ?

TNT = Telix tako?
ja sam uzeo filter imaju samo za 120mm fan (Xilence), ali nisam ga montirao... nemam 120mm fan na prednjem delu kucista :D

Prilozi

• 09032008765.jpg
    09032008765.jpg
    166.9 KB · Pregleda: 105
  • 09032008767.jpg
    09032008767.jpg
    201 KB · Pregleda: 107
TNT = Telix tako?
ja sam uzeo filter imaju samo za 120mm fan (Xilence), ali nisam ga montirao... nemam 120mm fan na prednjem delu kucista :D

Uh, ala je to gusto... Hoće prolaziti išta kroz to? Znam da prašina neće, ali neće ni vazduh :p

hoće, ne brini se.
Ja ih imam i baš sam se bojao da neće ništa prolaziti, ali prosto sam se iznenadio kako rade posao. Testirao sam tako što sam prvo stavio box cooler na CPU, i iznad njega stavio xilence 12cm vent bez filtera, temperatura je bila ja mislim 36*C. Kada sam stavio filter, temperatura je posrasla 1*C, a kada sam ugasio ventilator temperatura je bila 41*C.

A 92mm?

Mislim da toga ni u Telixu nije bilo, čak ni ranije, ali nisam siguran. Čini mi se da su bili samo 80 i 120mm.

Proveri u Pinu, mislim da ima neki Chief za 92mm...

Sigurno nije bilo 92mm, jer sam i ja trazio.

Nema ni na sajtu xilence-a, tako da verovatno ni ne prave. Zato sam i pitao, chieftec mi ima 5 takvih "rupica"

Hvala, raspitacju se, tek sada sam skontao da u chieftecu (lbx) nije mogucje staviti filter na skroz gornji ventilator na boku...ispadne predebelo :(

Hvala, raspitacju se, tek sada sam skontao da u chieftecu (lbx) nije mogucje staviti filter na skroz gornji ventilator na boku...ispadne predebelo :(

Ako sam dobro razumeo, ti si pokusao da stavis filter unutra, a zapravo bi trebalo spolja.

Naravno da cju unutra.....uzhasno je ruzhno ....

Koliko si ih platio?Mislim na ove od 120 mm.

Cena je na linku. 239,37 (1-9 kom)

240 dinara za 120mm. Imas cenu na sajtu.

Vrh Dno