Evo bas malopre sam ponovo instalirao Crysis i odradio bench kartice koja je na defoltu.
Setovanje je 1680 x 1050 sve na High.
![]()
Da li time demo moze da se skine zasebno? (nisam upucen nemojte mi zameriti)
Reci ce ti verovatno "decko ti si je overklokovao to ju je i ubilo, zao nam je ali ona vise ne potpada pod garanciju" 😀, mada se iskreno nadam da nece...
Kome je ovo upuceno?
Posle testa u crysis-u u 1680x1050 sve HIGH average FPS je bio oko 28FPS, a u rezoluciji 1400x900 oko 36 do 37FPS. Karta radi na defaultu.
Kasnije cu probati da je kloknem i vidim razliku
Ne znam kako na mom cudu da prebacim FSB 350? Vidim da su neki terali i FSB preko 400.
DA budem iskren mrzi me da vrtim testove, jer je grafa moja, a i tvoja 100% ispravna. Vidim da su mi rezovi u crysis benchmarku slicni sa ostalim karticama, a i 3dmark06 skor je takodje tu negde. Mogao bih da izvucem vise u testovima, da imam drugu plocu na kojoj bi mogao da nateram veci FSB.
Ne znam kako na mom cudu da prebacim FSB 350? Vidim da su neki terali i FSB preko 400.
@Vdr1981: Dobio sam novu plochu, a krajem nedelje ochekujem i novu memoriju tako da ako si raspolozan i dolazish do Nisha mozesh da svratish do mene da probamo tvoju grafichku kod mene... Konfiguracije su nam slichne...
Definitivno bug. Vreme ubrzava i usporava.
Evo test-a na bivsem Gigabyte-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari