Mislim da nije pitanje da li Metro ima potrebu da tako nešto radi, već zašto to radi.:eyebrows:Bice da je prodavao ko je stigao.
Btw, interesantna je ova prica za koju znam, naime ortak je kupio samsung lcd tv u metrou mesec-dva pre nego sto su se pojavila prva informacija u stampi o ovome i kad je doneo kuci odmax je primetio cudan polozaj nalepnica na kutiji a kad je raspakovao tv primetio je i prasinu u uglovima ekrana(kutija nije otvarana ranije), skinuo nalepnice i video da ispod pise refurbished, slikao to sve lepo i odmah se vratio u metro. Interesantna je bila reakcija sefa odeljenja kada mu je pokazao sta pise ispod nalepnice, covek je ladno rekao da ne zna nemacki ??? :wall::wall::wall:.
A onda klasika, izvinjenje...ne znam kako je to moglo da se desi...to je greska...evo uzmite drugu robu u toj vrednosti. Naravno dobio je pare nazad i na tome se zavrsilo.
Dobro pitanje. Mislim da buyer koja vodi taj department nece dugo ostati tu (ako vec nije najuren).^
Mislim da nije pitanje da li Metro ima potrebu da tako nešto radi, već zašto to radi.:eyebrows:
edit: ***a, zakasnih
Samo jos jedan dokaz koliko carina i nadlezne inspekcije "rade" i koliko proveravaju robu pri ulazu u zemlju......
Dovoljno je pogledati kompjuterske komponente i uvideti koliko ima remarkiranih proizvoda sa kojekakvim izmisljenim specifikacijama.
na robiju odma'!
Nego, nesto mi nije jasno, otkud toliki refurbished tv, a oni nisu nigde jeftini da bi se menjali brzo posle kupovine. Da nisu to shkartirani monitori pa kupljeni na kilo i posle refurbished?
Citam postove i ne mogu da verujem.
J
ZATO APEL SVIMA KOJI IMAJU LCD TV DA IH NE MRZI DA ZAVIRE I POGLEDAJU NALEPNICE NA SVOJIM UREDJAJIMA i ukoliko dodju do porazne cinjenice da su jedan od prevarenih kupaca - ne budu uz to i ovce - nego da preko inpekcije oderu prodavce da im vise ne padne na pamet ovakav bezobrazluk.
Treba da vratis i uzmes nov lcd i to vece dijagonale/rezolucije, besplatno...
Ne prihvataj povracaj novcaNiti zamenu za isti...Javljali su se ljudi i ovde i na drugim forumima da su oni koji su uzeli 37hdready dobijali full hd...Sve u svemu, moz` prodjesh i sa 30ak hiljada skupljim modelom
Ako im dovedesh trzisnu inspekciju, oni dobijaju kaznu 300 000 din...Nadam se da ces se prilicno ovajditi na zlotvorima :wave:
Tvoja greska... Ljudi pokusaju da te prevare prodajuci ti repariran tv a ti korektan prema njima... Trebao si traziti veci tv/full hd kao zamenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari