Nije problem u tome, vec sto ti isti sto stalno prozivaju GT5 dev tim kako sminka slike konstantno troluju sve PS3 threadove.
Kakve veze to sad ima sa činjenicom da igra ne izgleda onako kako je ranije predstavljana ??? Goran je rekao da ovi novi shotovi nisu blizu onima od ranije i to je sve.
Ovo je laž, čista. Provrti prvo moje postove pa onda piši.
A zasto se ti osecas prozvanim mojim postom?
Diskvalifikovao si samog sebe tom glupošću za vjek i vjekova.
Kakve veze to sad ima sa činjenicom da igra ne izgleda onako kako je ranije predstavljana ??? Goran je rekao da ovi novi shotovi nisu blizu onima od ranije i to je sve.
Ali ne, ćim se zucne reš loše o GT5 ili o PS3, a da to ima uporište u realnosti, to se odma' briše, okarakteriše kao šum, a autori tih postova se proglašavaju za malu decu, da nemaju pojma o autobilima ili da nemaju iste, dok su Sony fanboys vrhunski stručnjaci za automobilizam i vozači, mogu da konkurišu za ulazak u WRC šampionat, da voze trening zajedno sa Raikonenom na Nirburgringu a da usput, u slobodno vreme, daju savete Alonsu kako da dobije još par ms prednoti u krivinama pri 300km/h...
ja ne znam o kakvom najavlivanju pricate,po stoti put kazem da grafika ne moze biti bolja nego sto je na GT5 barem u periodu od jednih godinu dana
Ni ti još nisi video Crysis, ajde miraaan:d
pa nesto tipa:
najboljeg vozaca koga treba da prestignes
da budes prvi u nekoj trci
nemam pojma, znam samo da toga nema i da se vozi reda radi, ako je igra, cemu onda takav pristp ? Zamisli da igras MK ili StreetFighter bez cilja..Ne znam kako da objasnim, ono sto sam ja video se vozi reda radi (i uzivanja, to ne mogu da poreknem) ali ne postoji CILJ !
edit: izgleda da sam ja navikao da igra moze da se predje, bar u smislu da pobedis nekog bosa, ali ovde toga kanda nema. Steta. Bas bi bilo dobro da su napravili aI koji ume da vozi, a jedaod njih bas dobro da vozi i da treba da ga "skines" ( u smislu napravis bolje vreme nego on) U suprotnom ne vidim poentu igre (nema je), samo vozis i to je to.
Shvatma ja da imaš visoke standarde, u potpunosti, ali te i molim da nađeš vožnju sa realnijom grafikom i podeliš sa nama:Grafika (u toku voznje, sto je i najvaznije valjda) ovde izgleda nije nista narocito...
Poenta volana je u Forcefeedbacku koji radi to što mu i ime kaže - daje povratne informacije i tako u krivinama znaš da li ti auto izmiče kontroli ili brže/agresivnije da prođeš.@Bane
Kakav je osecaj kada se igra na volanu?
Shvatma ja da imaš visoke standarde, u potpunosti, ali te i molim da nađeš vožnju sa realnijom grafikom i podeliš sa nama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari