Šta je novo?

ASRock ALiveDual-eSATA2, AGP za Phenome

str4jo

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2007
Poena
319
Vrlo zanimljivo (ili glupo ne znam ni sam :d) Plocha je neka kombinacija nForce3 i ULi M1695 chipseta, tachnije SouthBridge je taj Nforce 3 a NorthBridge je taj M1695. Ima PCI-Express x16, AGP x4, 4 DDR2 slota, 3 PCI slota... sad da ja nebi sve prepisivao evo pa gledajte http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Alivedual-esata2
:wave:

Poslednja izmena:
ASBIS oni rade Asrock-a,po meni zaobidji ovu plocu.....:smoke:

Dobro dosao na forum.....:wave:

ASRock je filijala Asusa i pravi odlicne ploce za pristupacnu cenu. Ja sam se zezno sto je nisam uzeo , tj. nisam ni znao da postoji takva kombinacija . Sad moram da menjam i plocu zbog PCi-E graficke :(

Ja mislim da je glupost i bolje uzeti bilo koju sa integrusom tipa hd3200 ili 4200. . .

Jes' malo starija tema:D ali moram reci da je gornji savjet najbolji. Ja imao (tj. imam je negdje jos uvijek) ASRock 4coredual-sata2, slican kiborg samo za s775 i nije se bas proslavila sa x800xt AIW AGP, PCI-E nisam imao strpljenja ni probati. Nekako je sve to jadno. :S:
Preporuka za izbjegavanje takvih rjesenja.

hvala na savetu :) ali finansije su pitanju, podstanar, mala plata pa jos pripravnik, haha, pozdrav svima

Pa imas za 5000-6000din imas ploce sa AMD 780 ili 785 chipom ;) a sumnjam da ces naci jeftinije od toga :)
Osima ako gorepomenutu ne kupujes za 30e :D

Nazad
Vrh Dno