Šta je novo?

Macbookovi - polovni - Cene?

Milje

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2005
Poena
301
Kako se krecu cene polovnih macbook-ova, recimo od G3 900Mhz pa noviji??
Da li bi na njima pristojno radio OSX, kao i jednostavnije, manje zahtevne operacije u Adobe Photoshopu i Illustratoru?

Treba mi prevashodno za prezentacije (kada odete kod klijenta da mu predstavite dizajnerski projekat) ali ne bi bilo lose da moze da se odradi i neki sitniji projekat u Adobe paketu u situacijama kada niste pri kucnoj masini...

Evo ja sam pronasao neke oglase za sledece:

APPLE PowerBook G4 alumunijum, 12 TFT, procesor 1.5GHz, RAM 1.25GB, HDD 60GB, kombo drajv, bluetooth, WiFi, nVidia 5200GPU, 400 EUR.

APPLE PowerBook G4, TFT 15, 1.25GHz, 1GB, 80GB, DVD Superdrive, WiFi, BT, ATi 9600, modem, mreža, leopard, svetleća tastatura, 500 EUR.

APPLE PowerMac G4, 867MHz single, 512MB RAM, 80GB HDD, PCI SATA, kombo, 360 EUR.

Kako se krecu cene polovnih macbook-ova, recimo od G3 900Mhz pa noviji??
Da li bi na njima pristojno radio OSX, kao i jednostavnije, manje zahtevne operacije u Adobe Photoshopu i Illustratoru?

Treba mi prevashodno za prezentacije (kada odete kod klijenta da mu predstavite dizajnerski projekat) ali ne bi bilo lose da moze da se odradi i neki sitniji projekat u Adobe paketu u situacijama kada niste pri kucnoj masini...

Probaj na forumu http://www.macserbia.org/ sekcija "oglasi"...

Hvala na odgovorima... no ovo su power bookovi, mene zanimaju macbookovi sa plasticnim belim sjajnim kucistem, oni bi trebali da su dosta povoljniji u odnosu na ove aluminijumske...

MacBook ne postoji G3 :)

G3 je G3, i postoji iBook i PowerBook.

MacBook serija je sa Intel procesorima. Sobzirom da ne znas ni razliku jednog od drugoga, savetujem ti da zaobidjes kupovinu pomenutog hardwera. :D

Nazad
Vrh Dno