Šta je novo?

Neverovatan problem sa torrentima!!!

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Evo skinuo sam vec treci film i ne mogu da ga pustim.

Classic player kaze da ne moze da redneruje, KMP player kaze da nema kodek (iako je napunjen poslednjim kodecima), a na kompu mi je instalirana poslednja verzija k lite codek-a.
Filmove sam probao da pustim i na drugim masinama.

Deluje mi kao neki glupi problem.

Kako bih proverio ispravnost sadrzaja koji skidam, skinuo sam neke pesme i mogu da ih pustim, program isto mogu da pokrenem. Znaci problem je samo u filmovima.

Sta bi tu moglo da bude? 🙁

Poslednja izmena:
Vjerovatno si skinuo neke filmove koji su kodirani nekim "specijalnim" kodekom, koji zahtijeva da instaliraš neki "ultra-mega-giga-turbo" player (uz još gomilu spyware u njemu) da bi mogao da ga pustiš. Rešenje je da skineš film sa nekog drugog torenta.

Fake file.

Pogledaj na stranici na kome si skinuo te torrente da li postoje komentari onih koji su vec skinuli "film".

100% fake. dobro ti je dzidza_bidza rekao. Ja bih ti preporucio da ides na Mininovu ili na Pirate Bay, tamo uvijek imas komentare da li su torenti ispravni ili ne. Ja koristim GOM player i jos nijednom nijesam imao problem sa gledanjem filmova.
P.S. Ako oces moju preporuku, skidaj filmove koje je upload-ovao FXG. Svi filmovi su DVDRIP i kvalitet je zagarantovan.

Kao shto je B0r1s rekao, takodje AXXO dvd ripovi su uvek dobri.

Problem resen, tacnije nije ni postojao. Placam cenu ucenja i ne znanja.

Gledao sam u pogresnom folderu.
Mikro torrent formira dva foldera pri downloadu. E, pa ja sam gledao u onom koji sam ja odabirao kao SAVE AS. 🙁

Sto ne znaci da nema axxo fejkova...
A sta je sa ovim torrentima koji su se pojavili pod KLAXXON pseudonimom? Jel isti lik u pitanju? Nisam isprobavao kvalitet istih

@Markosmi .... Nije isti lik u pitanju, ali je kvalitet dobar.

Mada sam i ja primjetio da ima dosta uploadera koji kradu tudje nadimke i onda ih prikace na neke krsh i fake fajlove.
Znam da se ponavljam, ali opet moram pohvaliti FXG. Do sada sam preuzeo oko 50 GB njihovih filmova i svi su bili za pohvalu. Moja iskrena preporuka.

Kako to mislis?

aXXo je ustvari re-riper. Jako dobar po kvalitetu ali uzima tudja izdanja i onda ih spusta sa 2 diska na jedan uz mali gubitak kvaliteta jer koristi najnovije xvid kodeke i zna u detalje da ih podesi. Znaci nije on dvd-riper, vec re-riper. Ripuje vec ripovano izdanje od neke scene grupe. Toliko...

Ma da bre.

Uvek me je nerviralo kod njegovih izdanja sto su "nestandardne" velicine. I znao je povremeno da omane kvalitet ripa.

Meni on nikada nije izbacivao dobre ripove.. Najsigurnije je da se koristi neki privatni tracker, tamo nema fejkova 😉

Ae sad neka svako baci po koji off... :

Evo, ja ci prvi 🙂

AxxO po meni uvek ima ok kvalitet ripova, da li je on riper ili re-riper, ili cigan sa pancevackog buvljaka sto prodaje diskove, mene mnogo i ne interesuje.
Dokle god je ok kvalitet, da moze fino da se pogleda, ja cu skidati... I uvek sam siguran da ce biti ok.

Drugo, Swiper, zasto lupetas bezveze...?
De, majke ti, drzi ti ratio sa 512adsl-om... :S:

Poslednja izmena:
Sta lupetam bzvz? aXXo je uvek bio altenativa, ali nikada nisam gledao njegove ripove, uvek sam za to da se skine film na 2 CD-a. aXXo rip nećeš da nadješ ni na jednom boljem trackeru. Neka se registruje na par trackera, negde će da uhvati freeleech, negde bonus, na kraju može da se plati i na više načina napravi ratio 🙂 Seedbox, donate.. 😉
Ja sam samo rekao da fejkova nema na privatnim trackerima.

Cu donate... Pa zar da placam za pirateriju...? 😀

A za seeb bonus ok, ja tako opstajem na jednom domacem serveru, ali na stranim nikada. Niti imam volje da se cimam sa tim. Ae, taj domaci, jer ima domacih stvari koje mogu da se skinu... Ali da drzim seed nedelju-dve da bih skinuo film koji ima i na javnom trackeru... Ili da ne daj Boze uplatim donaciju... Neka hvala, volim kada se besplatno i piraterija ne placa.

Uzmi seedbox mesec dana, nafiluj par trackera sa po par TB uploada i miran si godinu-dve-tri 😉 Ja mislim da je to isplativo. Ako ne, skidaj fejkove i pati se sa brzinama od par KB/s :d

Ljudi, gde je ova tema otishla... Chovek je reshio problem, a nachine "kupovine" materijala na internetu ostavite za drugu priliku 😉 Pozdrav

http://en.wikipedia.org/wiki/Seedbox

Iznajmiš jedan takav na mesec dana.. Imaš 100Mbit/s vezu, remote-uješ se i sa njega skineš par novih torrenta, seeduješ nekoliko sati-dana i videćeš šta će da ti se desi sa ratio-m 🙂

Poslednja izmena:
Ae sad neka svako baci po koji off... :

Evo, ja ci prvi 🙂

AxxO po meni uvek ima ok kvalitet ripova, da li je on riper ili re-riper, ili cigan sa pancevackog buvljaka sto prodaje diskove, mene mnogo i ne interesuje.
Dokle god je ok kvalitet, da moze fino da se pogleda, ja cu skidati... I uvek sam siguran da ce biti ok.
:
to jedino ako ti je mnog 2 cda da skidas
drugi razlog ne vidim zasto insistirati na njemu pored sigrno bolje scene
prvo izlazi kasnije od scenskih j
drugo NE MOZE da bude boljeg kvaliteta moze istog ili goreg
kvalitet ripova je ok i dobro kvaliteta ALI nije najbolji kvalietet niti je bolji od scenskih .

to sam hteo sam da kazem

aXXo rip nećeš da nadješ ni na jednom boljem tracker.
bas tako !
gde se postuje kvalitet nejga NEMA a svako ima pravo da skida sta god hoce ali glupo je tvrdriti da je on u samom vrhy po kvalitetu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno