Šta je novo?

Kontroleri za ventilatore

• Začetnik teme Začetnik teme Bane87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
djolez, ovo je već treći topik u kome na pitanje "Gde kod nas može...." postuješ fotke nekih stvari koje ovde nikada niko nije uvezao za prodaju.

Sve je to jako lepo, ali kada ne postoji mogućnost da se kupi u Srbiji, postaje i vrlo beskorisno.

Nisu baš proizvodi vredni (mislim na novčanu vrednost) cimanja i poručivanja od preko.

To je tvoje misljenje,ali ne misle svi isto PJ.Postoje velike ozbiljne firme (Eurolink) kao i neke manje van Bg-a (Cosmosoft),online prodavnice (zveki-shop) i pojedinci (zvani dileri) koji vrlo cesto prosiruju njihovu ponudu novim HOT proizvodima.Ovo sigurno nikome ne skodi,a nekima moze i da bude korisno.Srbija nije vise ogranicena (izolovana),mada poneki mozgovi jesu.Misli globalno...

eeeeee ***-a.... narucio sam od zvekiaj MFC1 Plus, nadao sam se da mozda i stane kod mene na kucistu za vratancima (TT Soprano DX), ali tesko.... cak i ako ga uvucem necu moci da ga zasrafim... jel ima neka preporuka sta bi moglo umesto njega?? Mislim da ni MFC2 nebi mogao...

Pa vecina, ako ne i svi pomenuti, od ovih mogu da se nabave preko Djoleza.

Jel moze neko ko ima Zalman MFC1 Plus da izmeri koliko tacno vire potenciometri napolje?

Da vidim ocu li mi uspeti ugurati nekako u Chiefteca sa vratancima... 🙂

Jel moze neko ko ima Zalman MFC1 Plus da izmeri koliko tacno vire potenciometri napolje?

Da vidim ocu li mi uspeti ugurati nekako u Chiefteca sa vratancima... 🙂

Hoces, ja sam uspio😉

Nazad
Vrh Dno