Šta je novo?

Kojq Gigabyte P35 ploca?

petarboj

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2007
Poena
375
Rekoh malo da unapredim svoj komp, pa da pocnem od ploce 🙂 nadam se da ce malo da se unapredi ovaj klok procesora koji i ovako radi jako fino, al kad vec imam mogucnost, sto ne preci na nov cipset i mogucnost za 45nm procesore i veci fsb...
dakle koju od GB p35 ploca? nemam neke preterane prohteve u broju pci slotova, a i jedan pciex mi je sasvim dovoljan 🙂

Gigabyte Intel MB GA-P35-DS3R 7.708,00
Gigabyte Intel MB GA-P35-S3G 6.359,00
Gigabyte Intel MB GA-P35C-DS3R 7.949,00

recimo mislio sam na neku od ovih.... posto kupujem neku konf pa da sve ide iz iste prodavnice na firmin racun....

hvala unapred pozz!

P.S. Da li negde ima neki spisak koji pojasnjava sta koje slovo kod ovih p35 modela znaci?? kod p965 je bilo lako, ali ovde ima stvarno mnogo varijanti...

DS3R - Raid
P35C DS3R - Podrzava DDR2 i DDR3 ( ja bi je licno zaobiso ) - opipljivo nemam nista protiv nje, tj da je losa.
S3G - Mislim da ta nema nesto za audio podrsku ( mozda 7.1 sistem..) i blu ray..mislim..znaci nesto siromasnija verzija valjda.

raid mi ne treba... p35c zaobilazim 🙂 , samo da pogledam malo vise o ovoj s3g...

koja po vama p35 ima najbolji odnos cena/kvalitet(mogucnosti)? ne mora GB... ali nesto imam dobra iskustva s njim 🙂

raid mi ne treba... p35c zaobilazim 🙂 , samo da pogledam malo vise o ovoj s3g...

koja po vama p35 ima najbolji odnos cena/kvalitet(mogucnosti)? ne mora GB... ali nesto imam dobra iskustva s njim 🙂

Za tebe je GA-P35 DS3L najbolji izbor. Sto se tice specifikacija sve cete naci na sajtu proizvodjaca.
Drugih razlika izmedju DS3 i DS3R sustinski nema, mada nema ni dva porta manje, to ima DS3L koji je najbolja kupovina (dosta jeftinija od ostalih modela, a dobro se OC) za onoga kome ne treba vise od 4 SATA porta i Intelov RAIDa. Govorim o segmentu o kom se vi raspitujete.

Nazad
Vrh Dno