Šta je novo?

Assassin's Creed - zvanicna tema

C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Ubisoft

Sve je gore, neke igre stavljaju save u my doc ili my doc./my games neke ne mogu ni da nadjem, bezveze neki put pri menjanju OS(kada sam probao vistu mesec dana ) ili reinstala full xp-a zaboravim sve da sacuvam i ode save, sati igranja a mrzi me da ponovo djuskam:mad:

sacekacu proper:p

Poslednja izmena:
Ljudi da li se nekome desava da racunar sam od sebe zablokira posle nekog vremena igranja, pojave se prvo kao neke smetnje narandzaste, posle toga plavi ekran i naravno restart? Do tada igra radi savrseno na full detaljima, koristim vistu 64 i konfiguraciju iz potpisa, to mi se stalno desava posle desetak minuta igranja a nekad i ranije

Ljudi imam problem sa ruskom verzijom igre.

Naime, kada treba da se pentram, bijem, trcim i slicno, tj. kada pritisnem u isto vreme npr. desni taster misa i npr. taster W na tastaturi igra mi se "minimizira" i to se desava BAS BAS CESTO (par puta u minuti) i sa ALT+TAB se bez problema vracam u igru. Pa, dal iko ima ovakvih problema ili je naleteo da se na netu neko zali na ovaj problem.

Inace, kao sto su ljudi i ranije konstatovali, Jerusalim mapa radi i ne racunajuci moj problem - radi ok.

A, da - koristim Windows XP SP2

Poslednja izmena:
@Prijatelj2708
Igra nikom ne manifestuje takve probleme , uglavnom se zabode u smislu errora i izbaci na desktop.
Bice da imas problem sa nestabilnoscu kompjutera u smislu lose memorije ili pregrevanja graficke ili nesto slicno. Al probaj prvo da instaliras poslednje drivere za graficku dace bog da je problem softverske prirode ;)

Poslednja izmena:
Assassin's Creed PC Q&A

IGN: We've heard it runs better in DX10 than DX9, is that true?

Charles Beauchemin: The DX10 version of the game runs faster than its DX9 counterpart on Vista. However, currently, the performance of the DX9 version on XP is close to the DX10 version on Vista, depending on the graphic card you are using.

DX10 uses a lighter API, which makes the application use less calls to perform similar actions.

IGN: What are the actual minimum and recommended system specs for the game?

Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space : 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series
*PCI Express only supported

Assassin's Creed PC Q&A

IGN: We've heard it runs better in DX10 than DX9, is that true?

Charles Beauchemin: The DX10 version of the game runs faster than its DX9 counterpart on Vista. However, currently, the performance of the DX9 version on XP is close to the DX10 version on Vista, depending on the graphic card you are using.

DX10 uses a lighter API, which makes the application use less calls to perform similar actions.

IGN: What are the actual minimum and recommended system specs for the game?

Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space : 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series
*PCI Express only supported

Steta sto ne kazu da dx9 pod XP-om radi mnogo bolje i od dx9 Vista i dx10 Vista okruzenja

Sve je na ruskom
znam nasao sam malopre na netu da je sve na ruskom, ima i patch se pojavio od 916 MB koji ukljucuje onaj Jerusalem file iz ruske verzije i ima neki converter koji ga prebacuje na ENG pa onda radi jerusalem ali cim se zavrsi jerusalem mora da se vraca patch tj da se vrati na default, nesto nisam ni skontao patch najbolje jer i nije neko dobro resenje, izgleda da cemo morati da cekamo ili proper fix ili novu verziju igre

Poslednja izmena:
Kako merite fps-ove u igri?
Meni fraps i ati tool ne rade jer pobrljavi overlay.

I meni isto i riva odlepi,ali vidi se nakako u frapsu.

Poslednja izmena:
ah ti krstaski ratovi :D

Prilozi

• AssassinsCreed_Dx9 2008-03-04 22-17-14-53.jpg
    AssassinsCreed_Dx9 2008-03-04 22-17-14-53.jpg
    121.8 KB · Pregleda: 219
  • AssassinsCreed_Dx9 2008-03-04 22-18-02-93.jpg
    AssassinsCreed_Dx9 2008-03-04 22-18-02-93.jpg
    224.4 KB · Pregleda: 217
ma ne uzimaj nista, sacekaj seriju 9, pogledaj cene, a onda kazi sebi, covece, vreme je da stanes sa glupostima, dosta si bacao pare, ima toliko lepsih stvari u zivotu od bacanja para ;)

Kakva promena u tvom životu:type:. Šta ljubav učini od čoveka:d?

A evo i mali comic kako Jade reklamira svoju igru.

Inace, lepo devojce.

Zekish?

Bedak. Pa dobro. Wecj su dual core procesori standard. Wreme da je menjash hardware.

Nazad
Vrh Dno