Šta je novo?

Assassin's Creed - zvanicna tema

Gorane,kako kod tebe radi?
Je l mozhesh swe na max sa 4xAA 16XAF?

Nasao sam resenje problema za zvuk, sad cujem dialoge i ceo muzicki asortiman, ovako sam imao osecaj da sam u ulozi carli caplina :D

If using Realtek High Definition Audio, Soundmax HD Audio, or nForce Audio, you may experience sound anomalies. To work around the problem, reduce the Hardware acceleration slider to 'Basic' in the Windows Control Panel -> Sounds and AudioDevices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab.

2 x sam upalio igru i oba puta me je izbacila crushiranjem :( , al ima predivnu grafiku.

Da li igra izbacuje samo ako ste "ponovo napunjeni" ili čak i ako koristite "sliku"? Mislim, ja sam ovo prešao na xkanti ali pitam zbog drugara?

Imam zvuk u dijalozima. Stigao sam do memory recovery 4 i batalio.

samo da ne crushira :wall:

Prilozi

• AssassinsCreed_Dx9 2008-03-02 16-55-54-25.jpg
    AssassinsCreed_Dx9 2008-03-02 16-55-54-25.jpg
    252.1 KB · Pregleda: 254
  • AssassinsCreed_Dx9 2008-03-02 17-18-35-51.jpg
    AssassinsCreed_Dx9 2008-03-02 17-18-35-51.jpg
    281.1 KB · Pregleda: 249
  • AssassinsCreed_Dx9 2008-03-02 17-18-40-14.jpg
    AssassinsCreed_Dx9 2008-03-02 17-18-40-14.jpg
    263.5 KB · Pregleda: 206
samo da ne crushira :wall:

Hahaaaaaaa. Samo se tesi da nece;) Cim udjes u Jerusalim, a ono error ko vrata:zgran:. Ljudi bre, strpite se malo i sacekajte za mesec dana kada se pojavi i odigrajte igru kao sav normalan svet. Hahaaaa.. kako vas prca UBISOFT

Poslednja izmena:
Izasla je vec normalna tj. ispravna verzija samo što je nažalost isključivo na Ruskom. Jerusalim mapa najnormalnije radi. Takođe je nemoguće taj fajl preneti u englesku verziju.

Gorane,kako kod tebe radi?
Je l mozhesh swe na max sa 4xAA 16XAF?

Mene osim tehnickih karakteristika ova igra uopste nije odusevila, dosadna mi je ... Iskreno, nisam je probao uopste u 1680x1050, prikacio sam komp na LCDTV i igrao u 1360x768, i to preko gamepada ... Za sada, gamepad mi je jedino logican u slucaju voznji i sportskih igara, sve ostalo je pacenje ... Sve u svemu jedna izuzetno lepa i dosadna igra ...

Evo jedan mali offtopic :D

Prilozi

• Heretic.gif
    Heretic.gif
    169.7 KB · Pregleda: 229
Igra izgleda FENOMENALNO.
Koliko su samo dobro odradjene gradjevine, bruka.
Isto, ljudi izgledaju super...

Skakanje i pentranje po svemu zivom...

Sve u svemu, nisam mnogo igrao, mozda 15-tak minuta, kada je igra "iskocila" u Windows, ali je sigurno to da je dobra igra, bar iz jednog razloga, sto smesta radnju u treci krstaski rat, sto dosad nije bio slucaj.

Moje impresije

Kako se prelazi onaj glupavi deo sa vezbanjem macevanja ispred one palate, kad izadjem sa treninga ne daje mi nikakve instrukcije gde da nastavim...

Izađi iz grada i idi u Damask.

Hm, nakon onog introa gde ubija par krstasa hteo sam momentalno da je deinstaliram, ali sam posle video ovo: "the Assassins intend to stop the hostilities by suppressing both sides of the conflict". Valjda je stvarno tako.:trust:

Hm, nakon onog introa gde ubija par krstasa hteo sam momentalno da je deinstaliram, ali sam posle video ovo: "the Assassins intend to stop the hostilities by suppressing both sides of the conflict". Valjda je stvarno tako.:trust:

Auuu, ala ovo zvuci glupo, ko je jos cuo da ubice, smiruju konflikte ubijajuci dve zaracene strane, mislim ima tu logike ako ih sve poubijaju onda nema konflikta, ali tome cak ni Ameri jos uvek nisu pribegli, oni ubijaju samo jednu stranu, najcesce nasu :D

Auuu, ala ovo zvuci glupo, ko je jos cuo da ubice, smiruju konflikte ubijajuci dve zaracene strane, mislim ima tu logike ako ih sve poubijaju onda nema konflikta, ali tome cak ni Ameri jos uvek nisu pribegli, oni ubijaju samo jednu stranu, najcesce nasu :D

Jadni mi, toliko naivni, da nam mlekce curi.

To smo sve odavno apsolvirali. Izgleda bolesno dobro, ali je ultra dosadna. Kako bih voleo da Oblivion ima ovako odrađen svet, ovakve animacije i fiziku. Čak i ta igra koja je do skoro bila pojam za lepotu, u odnosu na AC izgleda prosečno. Ruku na srce, nivoi nisu toliko veliki i ne strimuju se kao u Oblivionu...

ostaje nam samo da cekamo stabilnu verziju, mada ni ovo mahinalno izbacivanje na desktop nije tolko lose, opomene te da je dosta igranja :D

Skino sam reloded verziju, posle 3 sata igranja 3 puta mije pukla igra ali nista strasno, startujes igru i nastavis, igra je odlicna, toplo preporucujem svima.

Nema zezanja sa rusima. Opaska za neciji komentar da nas Ubisoft zavitlava.

Pa sto ga lepo nisu nazvali Assassin's Creed PREAIR DVDSCR [Ubi] :D

Koliko vremena moze ova osakacena verzija da se igra, dok se ne dodje do jerusalima? Jel se isplati tih 7gb kao neka vrsta demoa?

jel moguce da niko nije provalio gde se snimaju pozicije? :)
a najludje, ova igra mi lepse radi na visti nego na xp-u.... jos nekom?

Vrh Dno