Šta je novo?

SE k550i patch-evi

Hermano-MNE

Slavan
Učlanjen(a)
23.01.2008
Poena
301
Ljudi interesuje me da li se ovaj model moze pacovati,posebno dodatak koji bi mi omogucio da zakljucam poruke,wise sam toliko popizdeo kome god da dam tel on odma u poruke....i postoji li mogucnost dodavanja nekih drugih patcheva tipa mega bas.....?

SW:r6bc002

Poslednja izmena:
Hm... jako malo ima patcheva za k550i, bolja situacija je sa w610i...
Ali i za w610i nema nista mnogo, svi uglavnom prave za k800i/k810i, a taj patch koji ti trazis nema uopste ni za ostale db2020 modele.
Ako hoces mega bass, mozes flashovati telefon u w610i(preporucujem) ili naci negde voice to mega bass koji je radjen za k800i/k810i i prepraviti ga za k550i...

Hm... jako malo ima patcheva za k550i, bolja situacija je sa w610i...
Ali i za w610i nema nista mnogo, svi uglavnom prave za k800i/k810i, a taj patch koji ti trazis nema uopste ni za ostale db2020 modele.
Ako hoces mega bass, mozes flashovati telefon u w610i(preporucujem) ili naci negde voice to mega bass koji je radjen za k800i/k810i i prepraviti ga za k550i...

pa sta onda uopste i postoji a k550i model?

Pa za slike, muziku, razgovore/sms :D
Ne razumem kako je to pitanje...

Pa za slike, muziku, razgovore/sms :D
Ne razumem kako je to pitanje...

Pa cemu sluze sve ti pacevi koji postoje za k550?a widi interesuje me ako mu ubacim sw za k610 hoce li mi tel funkcionisati normalno,u cemu je razlika,i pitanje nevezano za owo....imam nokiu n70 koja je kodirana,sta je inace proces''dekodiranja'ubacivanje novog sistema ili?i mogu li to u sopstvenoj reziji da uradim ili moram u servis?

Kad ubacis w610i sw sve ce biti isto, osim sto ces imati bolji i lepsi walkman 2.0 player, podrsku za flash fajove i ekstra flash theme.
Jedino sto gubis jeste poklopac kamere, koji ne radi kad otvoris, vec moras ukljuciti kameru rucno...
Za n70, mora se dekodirati, ali mislim da ga moras nositi u servis...

Za k550i trenutno postoje ovi patchevi:

change equalizer presets
Remove java security restrictions
"Bass" settings change to "Mega Bass"
faster long filename scrolling
short showing indicator loudness
turn whitelist to blacklist
Delete folder video dj
Delete folder conversations (My Friends)

e cool jos kada bi mi neko od vas objasnio kako da to uradim bilo bi extra,ili ako neko ima sajt sa uputima za navedeni postupak.....flashnuti=?

Sto se tice objasnjavanja stvarno ne mogu jer nemam vremena za tako nesto...
Sto se tice sajta, poseti se-nse.net, tamo ima i tutorijal i svi potrebni programi i patchevi...

Sto se tice objasnjavanja stvarno ne mogu jer nemam vremena za tako nesto...
Sto se tice sajta, poseti se-nse.net, tamo ima i tutorijal i svi potrebni programi i patchevi...

covek mozes li mi samo pomoci oko ovog programa ili sta vec SETool2 Lite v1.11 gde da ga nadjem,i koliko je tezak?

naso sam,tj skidao ga vec sa dva sajta ali kad ga instaliram kaze da je ostecen ili crackovan....u cemu je fazon?

mislim da ne bi trebao da se petljas sa necim u sta se ama bas ni malo ne razumijes, flashovanjem neupuceni uglavnom samo syebu tel

Poslednja izmena:
Postupak nije uopste slican, cak je patchovanje teze i mnogo zahtevnije...
Za pripremu telefona za patchovanje+ubacivanje nekih patcheva potrebno je skoro oko 30min...
Posto je clan bio veoma ljubazan prema ostalim clanovima na forumu, tako sam i ja ljubazan pa necu da mu pomognem, ostali koji zele da patchuju svoj telefon nek pitaju ovde ili nek mi posalju pp, pa mogu i preko nekog messengera da vam objasnjavam kako i sta ;)

Nazad
Vrh Dno