Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Jel treba ovaj konami patch da se instalira ili ne mora?

Jel treba ovaj konami patch da se instalira ili ne mora?

The basic precondition for the installation of the E.V.O.L.U.T.I.O.N Patch II is a PC containing the original PES 2008 together with the Update 1.20 by Konami.

Treba :)

BTW patch standardno dobar, zvuk odlican, graficki je originalna verzija poprilicno jaka tako da manje-vise nije imalo sta da se ispravlja, jedino malo lepse texture stadiona tj. trave sto je i ucinjeno. I naravno da nije slucajno srbija prikazana bez Vojvodine i Kosova, al' ne verujem da je to njihovo maslo, sta nekog tamo nemca ljubitelja PES-a boli patka za Srbiju i njene pokrajine??? Verovatno je neko tu malo "pripomogao"...

Siguran sam da su samo slucajno otfikarili Vojvodinu i Kosovo ;)

Mozda bi mogao i da skrenes paznju Britancima posto se i njima na vestima potkrala ista "greska"

http://www.youtube.com/watch?v=D5KCqAlzkK0

I nemoj molim te mantrati sa B92 retorikom kao sto je "nemojte teorije kako nas mrze" i "mi smo u sukobima i izolaciji".

nemoj ti da prodaješ retoriku "zavera celog sveta protiv Srbije".

http://www.youtube.com/watch?v=5VWZoKWBYXE
http://www.youtube.com/watch?v=2-0IJQGDYac
http://www.youtube.com/watch?v=RbkwgDrZKYI

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da ovi snimci koji su skupu od 500.000 ljudi dali epitet lopovskog, imaju sve veze sa "zaverom celog sveta protiv Srbije". Kakav B92 dron-ski odgovor.

Upravo taj mali deo oslikava nase "velike patriote" koje nas vuku u neke njihove "rupe".:-devil-:

ja necu vise, tako mi Bo...
\/

Poslednja izmena:
e a da malo prestanete da serete o politici. ako vam se prica na ovu temu promenite mesto. jel ovo thread o pes-u?

Upravo taj mali deo oslikava nase "velike patriote" koje nas vuku u neke njihove "rupe".:-devil-:

Sta ovo znaci :d? Mozesh ti bolje, evo ubaci unutra "retrogradne snage" i " srpski ultra-nacionaliti" a mozesh i nekog Milosevica da ubacish pride, da bar povezesh neke pojmove makar i u nekoj apstraktnoj ravni. Morash josh da vezbash ;).

I nemoj molim te mantrati sa B92 retorikom kao sto je "nemojte teorije kako nas mrze" i "mi smo u sukobima i izolaciji".

Naravno, zato su ekspresno i izbacili patch koji menja kartu naše zemlje :)

Poslednja izmena:
Sta ovo znaci :d? Mozesh ti bolje, evo ubaci unutra "retrogradne snage" i " srpski ultra-nacionaliti" a mozesh i nekog Milosevica da ubacish pride, da bar povezesh neke pojmove makar i u nekoj apstraktnoj ravni. Morash josh da vezbash ;).

U pravu si potpuno.

Mogu, mnogo bolje, al se trudim, da ne bi stavili katanac na ovu temu i poslali je u "rupu".

Aj nemoj vise, tako ti Bo...:D

Poslednja izmena:
Moze li neko da postavi upustvo za ovaj patch na nasem jeziku ,posto sam ga skinuo vec 3dana a ne umijem da ga postavim (ne znam engleski ).
Unaprijed zahvalan

1. Ubaciš ovaj pes2008.exe što si skinuo umesto starog.
2. Obrišeš 'pdata.img' i 'pinfo.img' koji se nalaze u \Programs\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img
3. Raspakuješ kitserver u folder gde ti je instaliran pes. Pokreneš setup i instaliraš kitserver.
4. U folderu kitserver napraviš folder img i tamo raspakuješ cv_0.img, cv_1.img i rv_e.img
5. Iskopiraš OF u \My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save\ i kad uđeš u igru učitaš ga.

To je to bez muzike i navijanja.

1. Ubaciš ovaj pes2008.exe što si skinuo umesto starog.
2. Obrišeš 'pdata.img' i 'pinfo.img' koji se nalaze u \Programs\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img
3. Raspakuješ kitserver u folder gde ti je instaliran pes. Pokreneš setup i instaliraš kitserver.
4. U folderu kitserver napraviš folder img i tamo raspakuješ cv_0.img, cv_1.img i rv_e.img
5. Iskopiraš OF u \My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save\ i kad uđeš u igru učitaš ga.

To je to bez muzike i navijanja.

A kako se ubacuje muzika i navijanje posto sam skinuo sve ?

Pa samo prekopiraš taj cs.img preko istog u \Programs\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img i to je to.

Pa samo prekopiraš taj cs.img preko istog u \Programs\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img i to je to.

Ne moze tako, folder cs.img koji se skida sadrzi mali milion fajlova koji se ili ubace u istoimeni folder u kitserveru ili se ubacuju u fajl cs.img uz pomoc AFS explorera.

Ok, nisam skidao to pa sam pretpostavio da se skida ceo cs.img. Onda isto kao i sve ostalo. Mislim da je lakše da se samo raspakuje u kitserver nego da se petlja s AFSom.

Mnogo je lakse preko kitservera, jedino sto trazi jos 2g prostora, nisam probao da obrisem originalne fajlove

Odmah u startu da se izvinim ako je ovo vec bilo diskutovano, koristio sam search ali nisam nasao...

Skoro uzio nov komp, stavio vistu x64, i adj da poigram malo pes08... medjutim pri startu, u settingsu, kaze kako nemam zadovoljacajucu graficku, ne da mi nikakvu rezoluciju, kada udjem u igru cujem muziku ali sve je crno i ispadne poruka na monitoru no signal... E predopstavljam da je u pitanju nova 3870... koja je izasla daleko posle 08, da li je neko imao slican problem i kako se on resava.

Pozz

E:

Moze li link ka oficijalnom patchu II?? (znaci ne evolution, vec konami patchII)

Poslednja izmena:
Ja sam preko AFS explorera patchovao fajlove u img direktorijumu, uopšte nisam hteo da se petljam sa kitserverom, i sve radi normalno :)

Ja sam mislio d atreba i kitserver i img folder da se updajtuju pa sam oba sredio :)
Nema veze, u svakom slucaju patch extra radi, ne treba nista da loadujem iz menija.

Ja sam preko AFS explorera patchovao fajlove u img direktorijumu, uopšte nisam hteo da se petljam sa kitserverom, i sve radi normalno :)

Hehe koji si lik, nisi hteo da se petljas sa kitserverom a procedura 16x brza i elegantnija :)

Kako da iskoristim samo OF ali da mi ne nestane pola dresova ?

Pa uzmi i kitserver. Nije veliko a i bolji su dresovi.

Već sam ubacio ceo patch preko KitServera, ali smeta mi što se sporo učitavaju dresovi. Ne znam zašto, ali ponekad treba i 2min da mi se prikaži dresovi . . . Voleo bih da iskoristim samo OF - ali izgleda da je "mapiran" prema patch-u, tako da sa ovim OF-om nestane pola dresova uključujuči i naše repke.

Kako mislis nestane - budu goli igraci? :)
Sporo se ucitavaju jer je "velika" rezolucija, 512*512. I u PES6 su se dresovi te rezolucije ucitavali sporo, a 256*256 trenutno. Mozda da probas resize, ne znam da li bi radilo...

Ili prosto potrazi neki drugi OF koji ima uradjene dresove, pa ti kitserver nece ni biti potreban. Video sam na evo-webu neke koji deluju solidno...

Poslednja izmena:
Ja sam mislio d atreba i kitserver i img folder da se updajtuju pa sam oba sredio :)
Nema veze, u svakom slucaju patch extra radi, ne treba nista da loadujem iz menija.

i ja sam i jedno i drugo odradio, ali su mi dresovi celzija za mancester i sao paolo itd. (ko zna za koje jos) pa ne znam da li je problem u OF ili u kitserveru. i da li uopste mogu da palim pes iz kitservera?

Ljudi treba mi pomoc, sve sam snimio normalno i lepo radi jedino je problem score tabla. Stoje dva velika bela pravougaonika i rezultat belim slovima u sredini. Probao sam oba scoreboarda da ubacim i isto. Pre ovog patcha je bio buli patch gde je bilo normalno prikazano jedino nije bilo dobro centrirano. Kako da sredim ovo?

Moze li neko da povadi bin fajlove iz cv_0, rv_e koji su vezani za scoreboard i ako ih jos negde ima...?

P.S. Uspeo sam da namestim, mislio sam da je rv_x ustvari rv_e, pa sam fajlove u njega kopirao greskom...

Poslednja izmena:
Jos da pitam kako se menjaju dresovi? Kod izbora dresova stoje samo ona dva, a svasta sam probao ne pojavljuju se, u proslom pes-u je moglo sa r1 koliko se secam...

Dresove mozes da menjas samo kad igras master ligu, cup i to na 1 i 3 kad si domacin a na 2 i 4 kad si gost. Pojaviceti se neke kocke koje menjaju boje a koje simbolizuju boje dresova

Nazad
Vrh Dno