Šta je novo?

WD Passport 120GB

DaveKowlaski

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2007
Poena
319
Kupio sam WD Passport 120GB USB i super je, brzi je nego sto sam mislio i sluzi svrsi kojoj je namenjen ali imam mali problem. Uz njega dolazi USB kablic koji je bas kablic duzine 10tak cm, kad povezem sa drugim kablom ne vidi uredjaj?! U cemu je problem? Ako je neko imao slican problem nek javi bio bi zahvalan. Thanx

I ja sma dobio uz njega kratak kablic ne bas 10cm ali 25cm da.
Jedan moj drugar ima isti i on covek dobio uz njega kablic od skoro pola metra :).
Uglavnom probao sam moj i sa njegovim kablom i radi kao i sa jos jednim mini usb kablom koji sam dobio uz Nokiu koji isto radi.
Verovatno je problem u kablu, zameni ga pa probaj, imao sam ranije sa jednim drugim uredjajem slican problem i ispade da USB kabl izgleda nije davao dovoljno struje uredjaju pa nije hteo da radi.

Mozda je bitno i da kabl bude USB 2.0 sertifikovan.

Verovatno taj drugi kablic nije ispravan, probaj sa jos nekim.

Ne dobija dovoljno struje, još pogotovo ako sa tim kablom spajaš preko prednjih USB-ova. Meni čak i sa njegovim originalnim kablom ne radi na nekim kompovima preko prednjeg USB-a. Passport je prilično osetljiv.

Ne dobija dovoljno struje, još pogotovo ako sa tim kablom spajaš preko prednjih USB-ova. Meni čak i sa njegovim originalnim kablom ne radi na nekim kompovima preko prednjeg USB-a. Passport je prilično osetljiv.
Tako je.
Meni evo radi samo sa zadnjim usb-ovima na mac minju, preko hub-a neće ni da bekne.
Ipak, radi mi preko poprilično dugačkog produžnog usb-a, 5 m dugačak, pa ipak dobija dovoljno struje.

To je to...povezao sam preko prednjih usbova i sad mi je jasno da je to razlog. Probacu pa se javljam. Thanx

To je to...povezao sam preko prednjih usbova i sad mi je jasno da je to razlog. Probacu pa se javljam. Thanx

Tacno...mora preko USBa direktno na ploci jer samo tako dobija full struju i radi svaki kabal. Hvala svima na pomoci

Nazad
Vrh Dno