Šta je novo?

Novi korisnički servis SBB-a

Zika81

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
665
Kompanija SBB od 1.marta otvara novi korisnički servis i uplatno mesto na opštinama Voždovac i Novi Beograd. Na Voždovcu će biti novi korisnički servis, u Ustaničkoj 65, a naplatno mesto u YUBC, lokal 117. Hvala Bogu kad više ne moram do centra da bih se svađao s njima...

najs... mada sada sve placam preko ebankinga... ali korisno za znati
tnx

U NBGD-u su krenuli u prošli utorak sa radom, tako su mi rekli danas u Kralja Petra. Više nema ni jednog razloga da prelazim most i mislim na gužvu i parking.

Videh danas dok sam cekao u kilometarskom redu da uplatim net neki lik iz obezbedjenja cita papir a na njemu
yubc naplata/reklamacije
i vozdovac xxxxxxx nisam video sta pise ....

dobro su se setili da stave jedno prodajno mesta na novi beograd

Poslednja izmena:
Konacno su se setili da je na gomilu korisnika ipak malo jedno korisnicko mesto... Lepo od njih, ali je strasno sto im je trebalo toliko. Da ne spominjem guzve koje su bile zbog uplate net-a.

???

Cekajte ,vi ne dobijate uplatnice za Net i TV kojima mozete da uplatite bilo gde (banka,posta ...) nego morate da idete na odredjeno uplatno mesto koje je odredio SBB ???!!!
moj kablovski operater je Vektor i svakog meseca dobijem dve uplatnice.

Ne, za net ne stizu uplatnice. Sve se radi pesaka.

@IzNoGooD preko koje banke radis ebanking? Ja sam par puta pokusavao preko Intese, i ni jednom mi nije uspelo. Doduse, nisam stigao da se mlatim sa njihovim korisnickim servisom

Ma svaka koja ima definisanje trajnog naloga (racun za kablovsku, struju, telefon...).
Ali nista ne moze da zameni cekanje u redu, ljubav prema tome je duboko ukorenjena u nama...
***, jednom 20-ak ljudi ceka u redu, reko aj dok sam u prolazu da udjem, dakle, red do onih stepenica za gore. I cekamo, cekamo, cekamo, pao sistem... Pitam, cuj pitam, uzviknem :D kakvog to smisla ima, kakav je nacin, dajte mi neko odgvorno lice... Ajoj, znachi niko, ali niko ne zna tamo ko ga je zaposlio, ko mu je sef, ko je odgovoran za guzvu, pad sistema ili bilo koji problem vezan za placanje. Niko. Cuvar mi kaze, mogu da ti pozovem mog sefa, reko, daj pozovi ga mozda saznam ko je glavni ovde :) i nije hteo da ga pozove. Jos se zaposleni ono bune kad ih pitas ko im je odgovorno lice, kao, prodjite na reklamacije :sceptic: a tamo se red pomesao sa ovim za placanje, njih 5 ima akutno gusenje a troje napad skuchenosti. Da je neko pustio goluba, pisale bi novine o vandalskom stampedu...

Ne, za net ne stizu uplatnice. Sve se radi pesaka.

@IzNoGooD preko koje banke radis ebanking? Ja sam par puta pokusavao preko Intese, i ni jednom mi nije uspelo. Doduse, nisam stigao da se mlatim sa njihovim korisnickim servisom

preko Findomestic banke, uz token, samo popunim e-uplatnicu
za 2 dana od verifikacije, leze im na racun.

Cekajte ,vi ne dobijate uplatnice za Net i TV kojima mozete da uplatite bilo gde (banka,posta ...) nego morate da idete na odredjeno uplatno mesto koje je odredio SBB ???!!!
moj kablovski operater je Vektor i svakog meseca dobijem dve uplatnice.

ne stizu nikakve uplatnice za internet
a kad se uplati u posti treba ponekad po 3-4 dana da bi leglo
tako da bas moramo na odredjeno uplatno mesto

Zato se uplati par dana pre isteka, legnu im pare, a ja ne moram da shizim u onom redu u k. Petra...
Svi srecni,

Ma svaka koja ima definisanje trajnog naloga (racun za kablovsku, struju, telefon...).
Ali nista ne moze da zameni cekanje u redu, ljubav prema tome je duboko ukorenjena u nama...
***, jednom 20-ak ljudi ceka u redu, reko aj dok sam u prolazu da udjem, dakle, red do onih stepenica za gore. I cekamo, cekamo, cekamo, pao sistem... Pitam, cuj pitam, uzviknem :D kakvog to smisla ima, kakav je nacin, dajte mi neko odgvorno lice... Ajoj, znachi niko, ali niko ne zna tamo ko ga je zaposlio, ko mu je sef, ko je odgovoran za guzvu, pad sistema ili bilo koji problem vezan za placanje. Niko. Cuvar mi kaze, mogu da ti pozovem mog sefa, reko, daj pozovi ga mozda saznam ko je glavni ovde :) i nije hteo da ga pozove. Jos se zaposleni ono bune kad ih pitas ko im je odgovorno lice, kao, prodjite na reklamacije :sceptic: a tamo se red pomesao sa ovim za placanje, njih 5 ima akutno gusenje a troje napad skuchenosti. Da je neko pustio goluba, pisale bi novine o vandalskom stampedu...

U potpunosti se slazem! E-banking je veliki udar na druzenje u redovima. :d

Ma sta vam je ljudi bice opet guzve bez obzira na 3 naplatna mesta. videcete :D

ne stizu nikakve uplatnice za internet
a kad se uplati u posti treba ponekad po 3-4 dana da bi leglo
tako da bas moramo na odredjeno uplatno mesto

Zato se nista hitno i ne uplacuje u posti. Oni zadrzavaju novac. Uplati u nekoj boljoj banci pare do podne, do sledeceg jutra ce leci 100% (a verovatno i do kraja dana).

I onda samo jos da u SBBu proknjize tvoju uplatu, sto vrlo lako (skoro uvek) dodaje +1 na dan do ukljucenja interneta...

^^ bas tako nema to veze posta banka kad debilni sbb stalno ima neke probleme

Zato se uplati par dana pre isteka, legnu im pare, a ja ne moram da shizim u onom redu u k. Petra...
Svi srecni,

Mozda zato sto nemam uvek 2000D 3-4 dana pre isteka interneta :)

Kompanija SBB od 1.marta otvara novi korisnički servis i uplatno mesto na opštinama Voždovac i Novi Beograd. Na Voždovcu će biti novi korisnički servis, u Ustaničkoj 65, a naplatno mesto u YUBC, lokal 117. Hvala Bogu kad više ne moram do centra da bih se svađao s njima...

Bilo je krajnje vreme, smorio sam se da idem do Kralja Petra, nikad nema mesta za parkiranje.

Juce uplatio preko e-bankinga, danas im bilo na izvodu i aktiviran paket u 10:40.
Obratite paznju na poziv na broj, ako ste popunili po uputstvima odmah ga obrade, ali ipak cekaju izvod za aktivaciju paketa.

A ja mislio da je lelekom los, pa ovi s 10 puta gori, makar mi racun za adsl dolazi uz telefonski :D

A ja mislio da je lelekom los, pa ovi s 10 puta gori, makar mi racun za adsl dolazi uz telefonski :D

Da ali ovde kad ne platis oni samo iskljuce i mozes da ne placas 3 meseca a kad cetvrti mesec uplatis pustaju ti net odmah, tako da imam sve pohvale za sbb, bio sam pre kabla na adslu i mogu samo reci da kabal ne moze da se uporedi sa adslom koliko je bolji.

Da ali ovde kad ne platis oni samo iskljuce i mozes da ne placas 3 meseca a kad cetvrti mesec uplatis pustaju ti net odmah, tako da imam sve pohvale za sbb, bio sam pre kabla na adslu i mogu samo reci da kabal ne moze da se uporedi sa adslom koliko je bolji.

Nikad nisam probao, al mislim da valjda i kod adsl-a moze da se parkira nalog. Btw dugo sam se dvoumio oko sbb vs telekom adsl i prelomila je ocajna tehnicka podrska sbb-a na koju mi se svako iz okoline zalio ko je iamo nesrecu da saradjuje sa njima, a jos kad sam cuo za ovo cimanje sa uplatama...

Hm... jesam li ja to pogrešno razumeo ili svi vi idete u Kralja Petra da uplaćujete net??? Čemu to? :zgran:
Ja uvek uplatim u pošti, par dana pre isteka paketa (uvek uplaćujem flat paket) i nikada nisam imao nikakvih problema (ne računam jednom kada im se nešto zeznulo, pa im nisu prolazile uplate 10ak dana). Dešavalo mi se par puta da uplatim dan ili dva pre isteka paketa i nikada nisam imao prekid zbog toga.

Ne kapiram zašto je od tolike važnosti da se uplati baš poslednji dan???

Ponekad mi se čini da u ovoj državi ljudi stvarno sami smišljaju razloge da stoje u redovima :wall:

Ja tamo idem iskljucivo i samo kad moram. A to "moram" obicno znaci da nesto ne valja i da se treba raspravljati. Inace, za uplate nikad ne idem tamo

Nikad nisam probao, al mislim da valjda i kod adsl-a moze da se parkira nalog. Btw dugo sam se dvoumio oko sbb vs telekom adsl i prelomila je ocajna tehnicka podrska sbb-a na koju mi se svako iz okoline zalio ko je iamo nesrecu da saradjuje sa njima, a jos kad sam cuo za ovo cimanje sa uplatama...

Kod sbb-a nema nikakvog "parkiranja" naloga vec imas net kad ga uplatis, kad odes na odmor mozes da ne uplacujes koliko hoces. Kod adsl-a usluga parkiranja se placa da bi ti oni samo cuvali port na dslamu dok ne koristis net. U tome je prednost kablovskog, tj tamo gde radi kako treba.

Ne, poenta parkiranja je da mi kad odem na odmor te dve -tri nedelje uplacenog paketa ne propadnu. A mislim da ima parking na SBBu. Nece niko da ti uzme ADSL port za 2 nedelje.

Sam si rekao - da mi kad odem na odmor tri nedelje uplacenog paketa ne propadnu, pa sto bi uplacivao paket ako ides na odmor. Ti si kod adsl-a OBAVEZAN da placas iz meseca u mesec, samo sto kad ides na odmor ti obavestis provajdera da neces koristiti uslugu odredjeno vreme i PLATIS im da ti parkiraju adsl nalog.
Svaki paket na kablovskom se uplacuje unapred (osim postpaid paketa) pa mozes i da preskocis neki period. Na adslu se placa na kraju meseca koristio ga ti ili ne.
Nece da ti uzmu port za 2 nedelje ali probaj da ne placas mesec ili dva.

Jos samo da nam dupliraju brzinu...

Nazad
Vrh Dno