Šta je novo?

World's Hardest Puzzle

pa bre kad si zakovao na Level 2 neces posle lako, pogledaj ruku gde pokazuje vidi sta mozes tu da promenis

HINT: Address bar

slusaj hint je bezveze ja sam uspeo nekako da doguram do level 14 posle vise nisam mogao da bijem glavu, ima *******ih stvari mora dosta da se koristi net i razni programi za resavanje

Poslednja izmena:
imas 100 nivoa valjda, ma znaci ovo je ono fora skupis celo drustvo sednete i bijete glavu po ceo dan, ali mnogo je jak trip cela igra, onaj ko je smislio je 100% lud :p

pa *** dajte malo ukljucite glave :p, jel vidis da moze da kliknes negde na slici, voodoo je username, power je password, iskoristi za sledeci nivo

Poslednja izmena:
lvl 6... Shvatio sam šta je i to je ili username ili pass, ali koja je ona druga ? :)

Sa plavim cevima.
imas code dole na stranici ali kod mene nije hteo na CTRL+A da se pojavi mora sam da jurim misem posedbno da selektujem, dobijes slova u ASCII kodu kad prevedes, inace nepovezana ali cini mi se da je to anagram nivo i da se dobija resenje MURDER HOUR ili KILL HOUR sad sam zaboravio, jedno je user drugo pass

ima dosta spoiler-a na netu pa cak i complete walkthrough sa objasnjenjima ali nije zanimljivo, gubi draz cela igra, mnogo je jace resavati jedno po jedno na svoj nacin, ali ako negde zatajite *** trazite pomoc google je tu. Mene cela igra podseca na SAW film, tako su nekako nebulozne i strasne ove slike hahahah

Poslednja izmena:
Kill Hour... haha rešenje im je u pm. :) Koje je objašnjenje za ovo ?

Ja sam mislio da je user ili pass ASCII code od plave boje, ali očigledno da sam bio u zabludi. :)

Mogu da zamislim kakve su nebuloze kasnije...

Poslednja izmena:
4 deo je najbrutalniji od svih posle treceg naravno, no vratimo se na igru, jesu ove sve slike psihoticne i to bas bas, ma na kraju od igre boli glava. No ima jedan opasan nivo zove se valjda quick quick don't let me wait uh taj ima opasno resenje cudio sam se

Kill Hour... haha rešenje im je u pm. :) Koje je objašnjenje za ovo ?

Evo šta kaže walkthorugh :):

Use ascii code, there are numbers in the bottom black page once you translate it you get "lilk uorh" anagram for kill hour.

Kako je bre ovo iščupano iz Source-a ? :trust:

Poslednja izmena:
Evo šta kaže walkthorugh :):

Use ascii code, there are numbers in the bottom black page once you translate it you get "lilk uorh" anagram for kill hour.

Kako je bre ovo iščupano iz Source-a ? :trust:
evo ti resenje, kod imas na stranici ono 108 i tako dalje, evo znacenja sta je koji broj tj koji to karakter u ascii tabeli http://www.asciitable.com/

a posto se nivo cini mi se zove anagram ono sto dobijes nema smisla tako da kada se sastavi normalno dobijes KILL HOUR

kako je iscupano, well probaj sa CTRL+A da selektujes celu stranicu ako ne vidis brojke ispod slike onda probaj manuelnod a selektujes misem ispod slike i pojavice se brojke

Poslednja izmena:
ja ne kapiram ovo :) kako se prelazi 3 nivo,sta da radim tacno kako se igra ? zbunio sam se malko,ae upustvo neko : ))

U promeni sa "false" na "true" u address baru, imas i one hintove za prvih 10 lvl-a, ja tek sad vidim koliko je zaj***no, ima ovaj jedan lvl gde treba da konvertujes iz mp3 u jpeg !?

U promeni sa "false" na "true" u address baru, imas i one hintove za prvih 10 lvl-a, ja tek sad vidim koliko je zaj***no, ima ovaj jedan lvl gde treba da konvertujes iz mp3 u jpeg !?
e to je najjaci nivo nije iz mp3 u jpg nego obrnuto pa onda slusas pesmu i ona ne zvuci ni na sta, onda je pustis u reverse, pa onda posto se nivo zove QUICK QUICK DON'T LET ME WAIT na sta ti to ukazuje? Pustis je ubrzano da ide i onda cujes username i password, znaci vrh!

Poslednja izmena:
Nisam mogao posle da provalim !
Morao sam na netu da nadjem hint i kaze da kad je preslusam, treba da je pustim unazad ali valjda 3 puta ubrzano da bi cuo username i password, koja bolestina, maltene se divim liku koji je smislio ovo !

Nisam mogao posle da provalim !
Morao sam na netu da nadjem hint i kaze da kad je preslusam, treba da je pustim unazad ali valjda 3 puta ubrzano da bi cuo username i password, koja bolestina, maltene se divim liku koji je smislio ovo !
lepo ja kazem da ovaj sto je napravio nije genije on je ludak. 139 nivoa ima, pise na main page-u i samo 161 potvrdjenih korisnika koji su presli do kraja u prevodu 0,001% igraca, *** znaci ludnica...

Ja sam igrao pre 3 godine... Stigao sam do 16 nivoa... Posle sam prestao, jednostavno nisam imao ni vremena ni koncentracije. Dobro sto ste me podsetili, da nastavim dalje...:)

Ubi me ovaj 23 u pojam!

Vrh Dno