Evo ja sam ovde nasao neke dosta lepe ikonice koje mogu da posluze,
http://www.vistaicons.com/
Mislim da je sve legalno i ok.
sve su free osim apple bag.Mogu ja da uploadujemdoduse nisam siguran da li su sve ikonice *free* (u sta sumLJam) ali, avaj...
![]()
Ajde pomagaj...Vec duze vreme pokusavam da skontam kako da napravim ono sto imas sa desne strane(one zezalice de ti je hard,mail....).A ne, ne samo Vista x64 i mora da je Ultimate ili nece da radi
Ma ne, zezam se, naravno da ce da radi na XP sto ne bi, to su obicne ikone ko i sve ostale.
Ja sam skinuo svaki pack i sad uredio malo win, evo kako za sada izgleda![]()
Da sa leve:wall:]mislis sa leve strane? ako imas vistu onda imas te gadgete za nju.
kutija vrh signature!!!! smejem se kao lud!
nikako!!! to je najvecje djubre koje postoji,jako lepo izgleda ali koci komp uzasno + jede memoriju.yahoo widgets ?![]()
mogu da ti drzim dvocase iz predmeta "kako odrzavati windows" i "kako ne upropastiti windows par sati posle instaliranja".....Ti si nashao da prichash nekom o manjku memorije :d
mogu da ti drzim dvocase iz predmeta "kako odrzavati windows" i "kako ne upropastiti windows par sati posle instaliranja".....ne znam kako smes samo da se javis
![]()
![]()
nikako!!! to je najvecje djubre koje postoji,jako lepo izgleda ali koci komp uzasno + jede memoriju.
pa ako je "calendar" i "simple monitor" mnogo onda ne znam.Nisam primetio....Verovatno zavisi od "apetita" korisnika i samih widget-a.
imas u avedesku da dodas new docklet izaberes PidlShortcut pa u properties namestas za sta je shortcut, koji sliku da stavis za shortcut, text, velicinu ikonice...
vidi slike u attachmentu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari