E a kako to sve radi sa ICH9 bez R, tj da li ima i tu neke razlike, jer na ovom mom Biostaru sa nekim biosom imam opciju za to a sa nekim ne, pa me zanima da li ima neke bitne razlike, pa da flashnem opet bios?
Argh.
Probao sam (iskopiram ja ta dva fajla tamo gde treba), btw, Windows\System32\Drivers je vec postojao iaStor.sys fajle koji sam bekapovao za svaki slucaj (a i to znaci da se normalno instaliralo sa diskete)...
Restart, u BIOS-u podesim SATA kao AHCI umesto IDE, i win opet nece da se podigne (restart maltene cim krene ona winXP zmijica...
Vratim ja na IDE i opet sve radi.Pa onda probam da instaliram IntelMatrix blabla, kad ono mi izbaci poruku "da ne ispunjavam system requirements" ...i nista.
E da mu 'ebem mater koje smaranje.
Negde gresim,al pojma nemam gde.
Da, da jesam.Na to sam mislio, taj .reg fajl sam pokrenuo i ubacio ga u registry...
Nego, sad nesto mislim, updateovao sam BIOS na 0907, mozda zbog toga nece...
Probaj da drajvere integrises u instalaciju uz pomoc nlite i zatim u biosu promeni na AHCI i pusti repair sa tom instalacijom. Tako bi ja probao ali pre ikakvih vratolomija uradi jedan dobar backup.
@warrior78
nisam ni pokusavao ... plasim se da ne zake*jam nesto.
Ploca je ASUS 5PB (965 chipset)....
nisam uspeo da rapakujem sa "iata76_enu.exe -a"
ja ne mogu da raspakujem doticini fajl .... na koji nacin to da uradim ?
planiram da ovo odradim na Visti Business.
@Dark Angel Odes na Run pa kucas CMD i udjes u konzolu. Sad se pozicioniras na folder u koji si smestio iata. Pogledaj pazljivo ako si sada skinuo sa Intelovog sajta fajl nije iata76 vec iata78. Znaci samo kucas iata78_enu.exe -a i krene ti isto kao instalacija. Kada budes potvrdio, instalacija ce nestati bez ikakvog obavestenja. Ali zato ce biti otpakovana u C:\Program Files\Intel\Intel Matrix Storage Manager\ . Ako imas ovaj folder onda si uspesno otpakovao. Dalje ides po uputsvu. Ne mozes nista da zeznes
Ne treba ti to za Vistu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari