Šta je novo?

Ploca za E2160

• Začetnik teme Začetnik teme shoma
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

shoma

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2006
Poena
455
Zbog manjka PCI slotova na sadasnjoj plocu razmisljao sam da promijenim plocu ali na kraju sam odlucio da promijenim i procesor. Nisam odavno imao intela :d
Mozete li mi preporuciti neku plocu u full ATX formatu do 70 evra a da sa njom mogu da klokujem proc na 3 GHz. Citao sam da je dobra Gigabyte P31-DS3L ali nju na zalost ne mogu da nabavim.

BIOSTAR TP35D2-A7, odlična za OC, ima mesta za sve, ispunjava tu cenovnu granicu.

Ja bi preskočio tog Biostara zbog problema sa memory performance levelima i ostalim bubicama, kao i zbog kriminalnog položaja 24pin power konektora... Možda GA P35-DS3L? Ako se uklapa u cenu?

Na zalost tog biostara nema kod mene. Gledao sam GA P35-DS3L ali ona je 100 evra a ne daje mi se zbas toliko za plocu. Najvise sto bih mogao dati je 80 evra i ni evro vise. Sta da radim kad mi je budzet ogranicen.

Šta ima osim GA?

Kod nas ovdje gule kozu na siljak. Sve je skuplje u prosjeku za 20 evra nego kod vas. Evo koje ploce imaju trenutno dostupne kod nas LINK
Ovi su najjeftiniji kod nas. Za one koji ne znaju 1 evro = 1.95 KM.

Poslednja izmena:
Koliko vidim iz topika o ds3l, mozda jeste best buy ali definitivno gigabyte ima nekih roblema sa biosima i sl. ako nekako mozes, juri nekog asusa ja upravo to radim.

Probacu nekako da se stisnem za DS3L, mada sumljam da cu uspjeti jer je poceo i auto da me zeza.
Ako jos neko ima predlog za neku plocu neka kaze jer svaki je predlog dobrodosao.

Probacu nekako da se stisnem za DS3L, mada sumljam da cu uspjeti jer je poceo i auto da me zeza.
Ako jos neko ima predlog za neku plocu neka kaze jer svaki je predlog dobrodosao.

Koliko to vas ima u kraju da bi nesto kupili. Skupite se na gomilu, pa jedan neka sedne na BUS i ode za BG. Ima da potrosi 1 dan, ali ce vam se isplatiti. Ti bi samo sa plocom dosao na isto, ako ne bi i ustedeo, a sa 5-6 komponenti ima da vam bude skroz OK. :wave:

Ovdje osim mene niko ne kupuje pc komponente. Sta da ti pricam kad ljudi jos koriste stare celerone na 2GHz 256MB rama i GF4 😀 doduse ima i poneki sempron SocketA.
I jos nesto da rascistim jel ima GA P35-DS3L raid ili ne jer sam planirao da uzmem jos jedan disk pa da ga spojim u raid.

Poslednja izmena:
Ovdje osim mene niko ne kupuje pc komponente. Sta da ti pricam kad ljudi jos koriste stare celerone na 2GHz 256MB rama i GF4 😀 doduse ima i poneki sempron SocketA.
I jos nesto da rascistim jel ima GA P35-DS3L raid ili ne jer sam planirao da uzmem jos jedan disk pa da ga spojim u raid.

Sa takvim cenama me uopste ne cudi. Kolike su vam to carinske stope kada vas tako deru. Koliki vam je PDV, ako ga uopste imate?

Jesam malo dosadan al' sta da se radi :d
Znaci ni jedna DS3L ploca nema raid jer sam uzeo u razmatranje i GA-P31-DS3L.

@GoranM ne znam kolike su carinske stope ali PDV je 17%. Svaka cast za Kingmax-a nije malo 1020MHz.

Nazad
Vrh Dno