imam 8600gts asusov primerak i hteo bih još jednu da stavim u sli modu.... e sad da li je to isplativo ili ne?
kako znaš tako nešto? da li je neko probao ili se vodi iskustvom sa foruma? nn puta mi se desilo da to što pročitam po sajtovima baš i ne bude tačno... zato bih prvo voleo da probam, i naravno na nekoj sli ploči, pre nego se odlučim da 100% uparim dve 8600gts kartice...
NV karte iz serije 8 i 9 ne mogu da se nateraju da rade u SLI na Intel cipsetovima. Serija 7 je mogla modovanim drajverima. Prodaj kartu i uzmi neku 8800GT ili ako ti je frka sa kintom 9600GT.
da li ce ploca koja ima Ati crossfire moci da radi ako joj se stave 2 8600 kartice?
ali si me sad zbunio sa ovim 3870x2 (a ne 2x3870)?
Magistrala je 256 bita 🙂3870X2 je kao shto samo ime kaze dve spojene 3870 na jednom PCB-u... Ima dva GPU-a, 512 bit magistralu i 1 GB DDR4 memorije.
Prednosti u odnosu na 2 x 3870 @ CF su: netreba ti CF plocha, manja je potroshnja itd
:wave:
3870X2 je kao shto samo ime kaze dve spojene 3870 na jednom PCB-u... Ima dva GPU-a, 512 bit magistralu i 1 GB DDR4 memorije.
Prednosti u odnosu na 2 x 3870 @ CF su: netreba ti CF plocha, manja je potroshnja itd
:wave:
http://www.chieftec.com/smart-power.html
napajanje "gps-400aa-101a" da li je dovoljno pošto to imam u kućištu... mislim da li je dovoljno za 3870x2? pregledao sam arkovu (arko986) temu gde su se neki žalili da im je napajanje crklo i povuklo sa sobom ostale komponente (a navodno su imali neka kvalitetna napajanja)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari