nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Gde kod nas moze da se nadje Zalmanov kuler za procesor, oznaka CNPS 9700 LED?
Ako ste pametni nekupujte, bacanje love preskup a hladi slabo.
Sigurno nisu dno ponude ali od 9700 ima solidno boljih kulera i to TR 120 eXtreme, TR 120 A, Tuniq Tower 120, Scythe Infinity, TT BigTyphoon, CM Hyper 6+..dakle on jeste u top 10 ali takodje ne bih rekao sada da je zver kupovina.alo? vredjas dobar deo foruma...
Kuler ladi odlicno, NE NAJBOLJE, bolji su verovatno TR 120x, Tuniq Tower...
Ja imam 9500LED i drzi mi 3.6Ghz Q6600 koji se greje ko zmaj inache, za svaki dan!
Pored svega, ovo je najlepsi cpu kuler po mom misljenju :wave:
ajde svi, pa i big typhoon.. ali hyper 6+ !?TR 120 eXtreme, TR 120 A, Tuniq Tower 120, Scythe Infinity, TT BigTyphoon, CM Hyper 6+..
Upravo to, mislim da vredi jer necesh dodati puno a dobicesh toliko.U inostranstu vise ljudi sa TRUE nego box kulerom
Ako se moze kupiti za 58e onda ga treba uzeti bez ikakve diskusije.
Verovali ti i ja ili ne, sa dobrom 12com Hyper6+ ima sasvim korektne performanse, mom drugaru hladi E6400 @ 3600MHz i ima neverovatno dobre temperature, stavio je na njega onaj CM Dual Storm vent i stvarno hladi dobro, a po dosta testova egal ili par C bolje nego Z.9700...ajde svi, pa i big typhoon.. ali hyper 6+ !?
***, ja sam se iscimao bash za TR 120 eX. da ga nabavim i uzeh ga ne za 58 koliko je u Cosmosoftu vec za 65 ali uzeo sam ga odavno, pre nego je doshao taj TR kod nas..sad samo moram naci negde dobru 12cu jer mi se chini da ova Noctua, iako dobro radi posao, nije dovoljno jaka...znam da ima u Bg-u Sunon ventovi, pa cu mozda to da pogledam..:dMad_skillz
slazem se s tobom, ja sam po istom principu uzeo i 750w napajanje, jedno od 550w koje sam hteo je bilo 80e, a ovo je 100e, +20e a da mi traje vecno, xtra dil
mogao sam i TR 120x da nabavim uz malo cekanja, ali zalman me je osvojio svojom lepotom*** :d
Predlažem modovima da stave sticky temu na vrh (crvenim slovima) sa naslovom Zalman - Nema nigde da se kupi sem kod Djoleza ispod žita.
Ovo već postaje smešno.
alo? vredjas dobar deo foruma...
Kuler ladi odlicno, NE NAJBOLJE, bolji su verovatno TR 120x, Tuniq Tower...
Ja imam 9500LED i drzi mi 3.6Ghz Q6600 koji se greje ko zmaj inache, za svaki dan!
Pored svega, ovo je najlepsi cpu kuler po mom misljenju :wave:
zavisi i koji model. ja sam recimo pre par godina kupio zalman 7700cu za ~3000 din iz hrvatske donet (tada ga nije bilo kod nas) hladi mi onaj najtopliji prescott (s478) oced, evo 24/7 mi nocu i dok sam na poslu radi Boinc (100% opterecenje procesora) i temperatura ne prelazi 60 C, a ventilator od 120mm se okrece na ~950rpm, ne cuje se, a hladi jos i ram, mosfetove oko procesora i nortbridge.**bem vas nepismene pa pogledajte sta ja imam, niko nije rekao da zalman pravi lose kulere, ali su definitivno preskupi za ono sto nude. :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari