Šta je novo?

Alcemy drivers for audigy se

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Da li je nekome uspelo da na Vista dobije sve funkcije audigy se kartice, a u smislu da ima svih opcija kao u Xp-u. Navodno, moze da se otkljuca taj feature,
za nekih 9.90$ ( Alchemy audigy drivers pack) ili dobrim fix-om?

Da li je nekome uspelo da na Vista dobije sve funkcije audigy se kartice, a u smislu da ima svih opcija kao u Xp-u. Navodno, moze da se otkljuca taj feature,
za nekih 9.90$ ( Alchemy audigy drivers pack) ili dobrim fix-om?
Ja sam se dobrano iscimao sa Audigy-jem i na kraju sam ga batalio i kupio X-Fi. Moguće je da nisam sve radio kako treba (mada čisto sumnjam). Skidao sam sve i svašta sa neta, i Alchemy Pack-ove i Fix-eve i rezultat je uvek bio nezadovoljavajući.
Jednostavno, Vista + Audigy = :wall:.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Ja sam se dobrano iscimao sa Audigy-jem i na kraju sam ga batalio i kupio X-Fi. Moguće je da nisam sve radio kako treba (mada čisto sumnjam). Skidao sam sve i svašta sa neta, i Alchemy Pack-ove i Fix-eve i rezultat je uvek bio nezadovoljavajući.
Jednostavno, Vista + Audigy = :wall:.

Pozdrav.

Kao i svaka karta Creative-a! Idu mi bas na k*rac! Kad god izadje novi OS moras da kupis novu zvucnu. Razumem ja da bi me inace tesko ubedili da kupim novu zvucnu, ali ovo je stvarno bezobrazluk i jos se ponavlja iz godine u godinu!
Ako je neko dao cca 100-200e za Audigy pre 3 godine sad zbog bezobrazluka mora da kupuje X-Fi. Strasno!!!

Resio sam problem.

Vidiš da je kupio X-Fi Extreme Audio, što baš i nije bio najbolji izbor :S:

Vidiš da je kupio X-Fi Extreme Audio, što baš i nije bio najbolji izbor :S:

Sto nije izbor. Za sada sam zadovoljan, cistiji zvuk, puniji u odnosu na Audigy se, a doplata me nije izasla mnogo ~15€.

Sto nije izbor. Za sada sam zadovoljan, cistiji zvuk, puniji u odnosu na Audigy se, a doplata me nije izasla mnogo ~15€.

Audigy SE i X-Fi ExtremeAudio je ista kartica.EA jedino ima X-Fi Crystalizer kao razliku.

Ja imam audigy2 platinum ex i vrlo sam bio nezadovoljan kvalitetom zvuka u Visti,a posebno sto daljinski ne radi i td. Vratio se u XP i kartica progledala .

Audigy SE i X-Fi ExtremeAudio je ista kartica.EA jedino ima X-Fi Crystalizer kao razliku.

Vidi stvarno isti raspored elementa, cek da odlepim X-fi nalepnicu da proverim.
Ma salim se, naravno, zavalicu je nekom kada mi dosadi.

Nazad
Vrh Dno