Šta je novo?

Program za zastitu Cd/dvd-a

• Začetnik teme Začetnik teme Rizmal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rizmal

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
725
Moja oprema  
Ostale periferije
PS5 Dig + FanatecDD+
Laptop
McBook Pro 15
Tablet
Apple iPad Pro
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Mozete li mi preporuciti neki program kojim cu moci d aprilikom rezanja stavim zastitu na narezani CD/DVD da ne bi mogao da se umnozava???

Uf, da li je moguce da se mora ponovo o ovome raspravljati ?
To ne postoji, a da se ne moze "razbiti" !

Starforce, a mozes ida pitas Ubisoft, kako se koristi. Oni bas imaju iskustva sa tom vrstom zastite.:-devil-:
Ponovo ista stvar, tudju intelektualnu svojinu uzimamo za dzabe, ali nemoj da je moju neko pipnuo.😡

Kupi LG snimac sa SecurDisc tehnologijom i nemoze ti niko citati cd/dvd dok mu ti nedas kljuc.

fala na brzim odgovorima,sto se tice sarkasticnog boraba zasto da ne zastitim svoju ko i oni pa ko porvali provali,zasto bi ja nesto radio nekome za dzaba pa on posle to jos umnozavao 😉 al da ne idemo off topic

PS:Hvala mom imenjaku ivanu(555) na linku 😀

Poslednja izmena:
Citiram "Kupi LG snimac sa SecurDisc tehnologijom i nemoze ti niko citati cd/dvd dok mu ti nedas kljuc", daj meni taj disk koji ces tako narezati, odusevices se koliko je to bez veze.
D-Devil, ne gubi vreme na ove stvari, iskoristi vreme pametnije, nemoguce je trenutno bilo kakva zastita.
Razmisli, kad bi tako nesto postojalo, ne bi bilo piraterije i toliko kopija raznih CD/DVD-ija.

Kupi LG snimac sa SecurDisc tehnologijom i nemoze ti niko citati cd/dvd dok mu ti nedas kljuc.
A kad imas kljuc, mozes da ga kopiras do mile volje.
Koliko sam ukapirao, coveku treba da disk moze da se cita, a da ne moze da se prekopira (nesto kao zasticen DVD). Kao sto je vec receno, nemoze.

Poslednja izmena:
Pa ti kada si hajvan dijeli kljuceve svima i lokalnim piratima, sve se boljim da svoje sifre tako dijelis.
Naravno da nepostoji zastita koja se nemoze provaliti (snimam filmove vec 6-7 godina) ali ipak vecina prosjecnih korisnika nezna i nece sa tim da se *****ava od takvih covjek hoce da zastiti svoj rad.

Pa ti kada si hajvan dijeli kljuceve svima i lokalnim piratima, sve se boljim da svoje sifre tako dijelis.
Nisam mislio da ja delim, nego sta sprecava pirata da kupi CD i dobije kljuc, a zatim ga nareze nezasticenog i dalje distribuira...
Jedino ima smisla zastita u okviru samog programa. To je za vecinu ljudi dovoljno, jedino ako program ne postane ekstra popularan, pa crack mozes da nadjes na svakom koraku.

Ocu da uradim upravo ono sto je rekao Terminator,znam da ne postoji 100%-na zastita ali ipak da na neki nacin pokusam da zastitim svoje radove,pa cak i malo da otezam onima koji ce to izvaliti ,mada onome ko zna zaobilazenjee zastite je 3sek....i kao sto rekoh fala vama na nastavku rasprave ali nesto sto sam trazio ima na linkovima koje je postavio IVAN666,lepo pise ali da li i radi videcu ovih dana,pa ako ocete javicu,a ako neko ima ideju za neki bolji sw za zastitu od onog koji je na ivanovim linkovima bio bi mu zahvalan da podeli samnom 😀

...koje je postavio IVAN666...

Shto me prekrsti??? 😀
Ti programi sa linka mahom prave dummy fajlove i time sprechavaju kopiranje, a kao dodatni stepen zashtite mozesh i neki setup sa serijskim da napravish ukoliko je u pitanju neki program i sl.

Shto me prekrsti??? 😀
Ti programi sa linka mahom prave dummy fajlove i time sprechavaju kopiranje, a kao dodatni stepen zashtite mozesh i neki setup sa serijskim da napravish ukoliko je u pitanju neki program i sl.

Sorry nije namerno 😉 mada nije lose ime :d

Nazad
Vrh Dno