Šta je novo?

The Club

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Akciona igra zakazana za prvu polovinu februara...

CL_GFW_CVR-SHT-(2)boxart_160w.jpg

The Club is a video game by Bizarre Creations and will be published by Sega. The game mixes elements from action shooters with combo and point based combat (as seen in games such as Devil May Cry and Total Overdose respectively). The story of the game centres around The Club, a shadowy underground blood-sport controlled by faceless, wealthy and an influential elite who place their bets on who will survive the gladiatorial style combat.

The Club is to feature a roster of eight playable characters, each of them purportedly play differently as a result of their individual speed, strength, and stamina attributes, the most well-balanced being Killen and Finn. Current previews have shown Dragov, an escaped prisoner from Russia; Renwick, a former New York police officer; Finn, a gambler with life-threatening debts; Seager, an extreme sports junkie; Kuro, a double agent posing as a Triad Society assassin; Killen, a legend in The Club whose daughter's life is at stake; Adjo, a Nigerian man with a mysterious and violent past forced to play to keep the village he protects safe; and Nemo, who wears a mask and keeps his face mostly hidden under his hood.

Published by: SEGA
Developed by: Bizarre Creations
Genre: Third-Person Action
Release Date:
Europe: February 8, 2008
ESRB Content Descriptors: Blood, Strong Language, Violence
Also Available On: PlayStation 3, Xbox 360
Features: Online

Linkovi:
Official Game Website
The Club on Wiki
Screenshots
Videos
Eurogamer Review 8/10!

Poslednja izmena:
First Rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club :d

igrao demo na PS3... vizuelno OK, ali nekako mi malo prazno... poenta je da skupljas sto vise poena kako bi presao nivo, a to se postize serijskim killovima, napucavanjem sakrivenih znakova itd

Malo prazno? Pa sta je praznije od ovoga, majku mu? 🙂

Pojavio se i demo od 1.94GB-a.

sacekacemo jos 3 dana do isteka prve polovine februara 😛 (cinizam)

a taj demo, jel ko skinuo i probao, nasta lici? da se ne cimam dzaba, spora mi veza!😉

Meni je ovo katastrofa, skinuo sam demo iz nekog neobjasnjivog razloga 🙂.
Akceleracija misa je toliko izrazena, da ne moze da se igra. Ideja nija naprednija od Operation Wolf-a ili Time Crisis-a, samo sto mozes i da se kreces 🙂. Postizes nekakve poene besomucnim ubijanjem protivnika, a ako si dovoljno dobar, tu su i neizbezni komboi 😀. Jos kao mozes da budes i precizan, pa se povremeno cuje "Headshot!". Tesko je da vam opisem kako je u praksi. Ako postoje neke predrasude o konzolama, ovakve igre ih cementiraju.

Jednostavno, veci shit skoro nisam video.

Poslednja izmena:
cekaj bre, op Wolf je odlicna igra 😀 (bila) Znaci kazes - ne skidati ?!

Ma da, malo sam lupio, op WOlf i Thunderbolt su legendarne igre 🙂. Ne mogu da kazem ne skidati, bas me zanima sta ce ko da kaze 🙂. Ako shvatis kao neku arcade *******ciju i igras na joypadu, valjda je durga prica...

Ma da, malo sam lupio, op WOlf i Thunderbolt su legendarne igre 🙂. Ne mogu da kazem ne skidati, bas me zanima sta ce ko da kaze 🙂. Ako shvatis kao neku arcade *******ciju i igras na joypadu, valjda je durga prica...

cekaj cekaj...ovo je neka voznja ? Mislim, ako nije, sto pominjes joypad/gamepad :d Ja sam kontao da smo se ti i ja davno jos razumeli da gamepad sluzi za platforme i voznje i da je za sve ostalo gamepad samo nuzno zlo jer bolje nemaju za konzole 😛

salu na stranu, sacekacu i ja jos neke utiske. za Lost Planet su prvih 10 utisaka (ukljucujuci i moj na osnovu demoa) bili "igra je krsh" pa je, bar sto se mene tice, igra ispala prilicno zabavna i kvalitetna na svoj nacin (sa misem i tast.,a probao sam je na svom gamepadu i to nije to 😛 )

Poslednja izmena:
Razumeli smo se, ali... 🙂

Kod igara razvijanih prvenstveno za konzole, podrazumeva se joypad, pa kad se to ima na umu, osnovni elementi gameplay-a se vrte oko toga.

Igra je prelaka za misa i tastaturu, vidi se da je osmisljena oko joypad-a (a nije ni cudo, s obzirom da je pravi Bizzare Creations). Napucavanje desetina protivnika na nacin na koji se to radi u The Club-u i postizanje poena i comboa moze da se podvede pod neki "skill" kad se igra na joypad-u, a na misu nikako, jer je najlaske moguce pogoditi sve 🙂 (tj. bilo bi da podrska za misa nije odradjena katastrofalno sa tonom neke bolesne akceleracije, ali to je druga prica, govorim samo o ideji). Dodavanjem misa ova igra gubi poentu 🙂.

Poslednja izmena:
Ovo mi je bilo dovoljno, ne skidam demo sigurno. Ako igra i bude nesto valjala kada izadje u fulu, skinucu torrent i voila!😀

Pojavila se i tezi 5.8GB-a.

edit:
PC Format UK 3/1/2008 72 out of 100 72.0%
Edge Magazine UK 2/1/2008 7 out of 10 70.0%

Poslednja izmena:
to znaci da ce se nekom mozda i svideti igra, sedmica je ono kao "ok nije lose, nista spec."

pustio sam je burazerovim klincima 8 i 3 godine...
njihov komentar je bio: EXTRAAA.... krshh...pijuuuu... bumbum....

Nemoguce da niko nije probao igru.:trust:

Nemoguce da niko nije probao igru.:trust:

Probao sam ja al se nisam javio posto nije vredna pomena. JEdnostavno, igra je losa na svakom polju. Imas jedan nivo/mapu, kako ko zove, to je u sustini kao neka multiplejer mapa sa protivncima posadjenim na odredjenim mestima. Cilj ti je da ih ubijes i napravis sto vise poena radeci to. U fazonu, ako ih non-stop ubijas za redom dize ti se multiplajer, sto veca distanca izmedju tebe i njega - vise poena i tako neke gluposti. Sve ovo ne bi bilo lose da je izvodjenje ok, ali nije. Mape su glupe, nemas pojma gde treba da ides i odakle te gadjaju, osetljivost misa u zoom modu ne mozes da namestis (bar ja nisam uspeo iako sam smanjio sve slajdere za to) a osetljivost je bruka velika. Protivnici su pametni kao oni u Halo 1 (idu levo desno i pucaju i to je sve), ma bljak...Ah da, igra puca cesto, moze da se vrati sa alt-tab ali na kraju opet pukne bez mogucnosti povratka.

Nema nikakvu pricu niti single plejer, samo taj neki turnir gde pucas u AI od mape do mape u Unreal ladder fazonu...Posle SoF 3, ovo je najgora igra koju sam igrao.

Evo ja sad igrao malo,pucacina za reflekse,ali zar nema opciju za sejvovanje.Ne mogu da igram dva sata skoro iste nivoe.Da li neko zna kako se sejvuje?

pa nema sejvovanja , jer je u pitanju tajming borba, ides nekad po par krugova istu semu zbog tajminga i prikupljas bodove .
preso sam je pre par dana, nista posebno, dojadila mi je posle par sema(ima ih 8 mislim)al sam izdrzao, slaba ocena u svakom slucaju !

Nazad
Vrh Dno