Osvezenje za PAL sistem je 50Hz a za NTSC je 60Hz
Pa bas ono sto sam rekao. nVidijin tv-out je generalno beskorisan. Jednostavno ne moze da se podesi nikako. 10 puta je losijeg kvaliteta od ATijevog, ne moze da zadrzi aspect ratio originalnog fajla (uvek razvuce sliku preko celog ekrana) itd. itd. Sto ga cini poprilicno beskorisnim.
Ja ti tvrdim da ne moze, a ti ako znas nesto sto ne zna niko, ti reci. A i bila je tema koju sam bas ja postavio i slozili su se svi da je neizvodljivo. Ne znam gde si tada bio.Aaaa,.. pa reci da ne umes da podesis. Inace TV out je skroz OK.
Ja imam na drugom kompu gt7600 i ne moze, ni preko ffdshow-a, niti bilo kako. Veruj mi, sve sam probao.
Jao... nemas pojma koliko si sad lupio.
1. Ti gledas TV u 25Hz interlaced
2. Osvezavanja na TV-out-u moze da bude ili 25Hz ili 30Hz interlaced
3. fps == Hz (barem sto se tv-a i monitora tice)
Pa mozda se ja i ti ne razumemo....evo ti tema gde sam pitao za problem i niko nije znao da ga resi, a sada odjednom kao da problem i ne postoji:Očigledno nešto ne radiš kako treba, pošto ja nemam ama baš nikakvih problema na istoj karti. Sve prikazuje kako treba, nezavisno od verzije drajvera koju koristim.
Pa koliko ja znam ovaj problem je opste poznat, a sad ispada kao da samo ja znam za njega. Ja sam kazem ti pre postavio temu i predstavio svoj problem, ali niko nije znao kako da ga resim. Ja sam tada dosta po netu trazio resenje problema ali sam samo nasao da ja nisam jedini koji ima ovaj problem i da se svi zale na drajvere. Prva nVidia kartica koju sam imao je bila FX5600 i sa njom nisam imao ovaj problem. Znaci tada sam znao da podesim sve a sada ne znam?! Promenio sam do sada poprilicno grafickih kartica tako da mi nije nista novo neko tamo podesavanje drajvera. Sam "kvalitet" tog nVidia tv izlaza necu ni da komentarisem ili poredim ne daj boze sa nekom ATI karticom jer bi to bilo gubljenje vremena. A trece, yebem ti ja te drajvere kad ja moram da instaliram jos pet nekih ffdshow-a i nekih drugih aplikacija da bih podesio tv-out. Cela ta operacija kod ATI-a traje 10 sekundi.Ovo znači da problem nije u Nvidia drajverima već verovatno u podešavanjima aplikacije koju koristiš za gledanje. Zar ne misliš da ako postoji greška u drajverima, da je do sada ne bi ispravili s obzirom da nove verzije drajvera izlaze bar jednom mesečno?
Osvezenje za PAL sistem je 50Hz a za NTSC je 60Hz.
...
A trece, yebem ti ja te drajvere kad ja moram da instaliram jos pet nekih ffdshow-a i nekih drugih aplikacija da bih podesio tv-out. Cela ta operacija kod ATI-a traje 10 sekundi.
eh ti amerikannci uvek moraju da izmišljaju toplu vodu
Bas me zanima kako to da nikad ne za****m nista u podesavanjima kada koristim ATI a uvek za****m nesto kada koristim nVidiu?! U jednoj sobi je verovatno neka negativna energija a drugoj pozitivna. Moram da zamenim mesta kompovima na neki dana, da se ovaj sa nVidijom napuni pozitivne energije. 😉Problem je što si verovatno zeznuo nešto u podešavanjima aplikacija koje koriste TV-Out
Znaci odgovor sam trebao da cekam od ljudi koji imaju problem kao ja i koji ne mogu da podese tv-out??! WOW!!! Pa da, ni oni ne mogu da nameste ali ce meni da objasne. Logicno, zar ne?To što nisi dobio odgovor na pitanje u tvojoj temi samo znači da niko osim tebe nema taj problem.
Pa pogledaj u "Moja masina" pa ce da vidis sta stoji pod VGA. Ta nVidia karica mi je bila aktuelna jedno mesec dana. Mozda ni toliko. nVidia nije za one koji traze kvalitet, vec samo veci broj fps-a u igrama. A cisto da se ne bih vise raspravljao ovde sa bilo kim, evo vam npr. jedna tema sa nVidia foruma gde ljudi imaju kao ja problem. I to ne malo njih...I u krajnjem slučaju, niko te ne tera da koristiš Nvidiu. Vrati se na ATI pošto on tako lepo radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari