Šta je novo?

Daemon tools - cudno ponasanje

Ocoolaja

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2006
Poena
320
Skoro svaki drugi put kad se podize win, pokrene se i program ciji je "disk" u virtuelnom drajvu daemon toolsa. Cak i kad je drajv unmountovan, desi se da se startuje PowerDVD i da prijavi kako nema diska u drajvu?! Ima li neko ideju kako da se resim toga?

Desni klik na Deamon, options iskljuci automount.

Ako te ja kapiram, ti hoces da ti se mountuje disk, a da ti Deamon bude iskljucen?
E pa ne moze i jare i pare.

ako sam dobro shvatio tvoj problem, mogao bi da podesis autoplay za virtuelni disk (isto ko i za obicni)

Ako te ja kapiram, ti hoces da ti se mountuje disk, a da ti Deamon bude iskljucen?
E pa ne moze i jare i pare.
Ne, hteo bi da funkcionise kao i obican drajv - jednom ubacis disk i prvi put se pokrene autorun (autostart etc), a posle mozes da ga drzis u drajvu koliko hoces (i resetujes komp) i nece se ponovo pokrenuti. Pretpostavljam da ne moze.

A da pokusas sa Nero Image Drive koji ces staviti u startup. On ima opciju da mountuje odredjeni image pri svom startovanju.

Ne, hteo bi da funkcionise kao i obican drajv - jednom ubacis disk i prvi put se pokrene autorun (autostart etc), a posle mozes da ga drzis u drajvu koliko hoces (i resetujes komp) i nece se ponovo pokrenuti. Pretpostavljam da ne moze.

Kod mene samo tako i radi. Ne bi valjalo da je drugacije. Ukljucen je automount, ali je iskljucen "image in-use check". Autorun u windowsu je takodje ukljucen. Kod tebe je problem negde drugde, nesto ti refreshuje drajv pa se autorun sam pokrece svaki put. Proveri da li ti to radi sa svim diskovima koji imaju autorun u sebi (mislim na image-e naravno)

Nazad
Vrh Dno