Šta je novo?

Samsung 215TW - Hitno

• Začetnik teme Začetnik teme Bad MF
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bad MF

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
649
Zna li neko gde sigurno ima da se nadje 215TW u Beogradu? Moze i neki njegov ekvivalent od drugog proizvodjaca.

Lazu bre... sve im je azurirano 5. januara, a niko zivi ni ne radi, a kamoli azurira cenovnike... u najboljem slucaju rade popise 😀

Hmmm pa zar je moguce 😀 A ja bas mislio da je kod nas sve posten svet 😀😉

Ma ni na jedan telefon se ne javlja niko :d Videcu od utorka...

Ima li neki model kod ostalih proizvodjaca koji je konkurencija/ekvivalent ovom samsungu?

posto je tesko naci ovaj monitor, da li postoji neki koji mu je slican po ceni, a da je isto pva, takodje i da je >= 21" (po mogucstvu wide) ?

Ja nikako ne uspeh da nadjem, pa sam uzeo ovu kozmetiku 2232bw, barem je sa samsung panelom... Ako me ne bude mrzelo napisacu malo uporedjenje 710t, 961cw, 971p i 2232bw, posto sam ih sve drzao na stolu neko vreme.

Ja nikako ne uspeh da nadjem, pa sam uzeo ovu kozmetiku 2232bw, barem je sa samsung panelom... Ako me ne bude mrzelo napisacu malo uporedjenje 710t, 961cw, 971p i 2232bw, posto sam ih sve drzao na stolu neko vreme.

Mene bas posebno interesuje poredjenje panela 971p i 2232bw (da li je bas tolika radikalna razlika)=?

Nazad
Vrh Dno