Šta je novo?

VGA-Audio mod... ajde da se malo hvalim

Evo josh jednig Anti RROD (naravno,navodno) ventilatora. odgledajte animaciju a ja odoh da potrazhim na netu kakva iskustva ljudi imaju sa ovim.

http://www.talismoon.com/cgi-bin/multipage/engine.pl?function=viewid&id=RKS00099

"Direct replacement for your Xbox 360 fan
Can bring your Xbox 360 CPU temperature as low as 110F in "nitro mode"
2 small heatsinks included, to help lower overall temperature
Compatible with Xbox 360 Elite and the original Xbox 360
"

3.jpg

Poslednja izmena:
Jel uradio neko na netu water-cooling mod za X360 ? :eyebrows:

jeste... mrzi me da trazim link, ali sam video.

Neverovatno je koliki strah vlada ovde zbog ROD-a, verovatno zbog toga što pojedini "ponosni" vlasnici PS3 šire dezinformacije. PS3 je odličan, samo ima jednu malu manu, koja se ne sviđa plitkom džepu našeg naroda. Tatini i mamini sinovi samo napred, PS3 je za vas... Moja namera ja bila da pokažem kako se na XBOX-u može uraditi i ovo, dodati VGA i audio izlaz (uz to da ostali "izlazi" ostanu funkcionalni - poruka za "ćoravka"), ostale "fix"-ove sam spomenuo onako usput. Međutim ti "fix"-ovi su privukli mnogo veću pažnju. Dakle ne brinite... ROD se itekako može rešiti... procenat XBOX-ova na kojima puca ploča, se može porediti sa procentom kompjutera kojima iz raznih razloga prestanu da rade pojedine komponente, pa opet svi kupujemo računare.

procenat XBOX-ova na kojima puca ploča, se može porediti sa procentom kompjutera kojima iz raznih razloga prestanu da rade pojedine komponente, pa opet svi kupujemo računare.

Kazem ja da je Xbox360 ista kanta kao i PC :p

mene bi najvise zanimao Linux "mod", ali takva tema nije dozovljena na forumu :(

mene bi najvise zanimao Linux "mod", ali takva tema nije dozovljena na forumu :(
Tu se potpuno slažem sa tobom i ja bi to najviše voleo, ali... Xbox mora imati kernel 4532 ili 4548, a za "downgrade" ti treba Infectus chip i PIC interface . Radi se nešto na software-skom "načinu"...

Ipak se sad pojavila slika :). Prenex, daj malo više info-a o ovom "vodenom" modu, sajt, forum, bilo šta. :)

Vrh Dno