Kod nVidije je tv-out poprilicno beskorisna stvar. Ne znam ni zasto ga ugradjuju kada nicemu ne sluzi.
Kod nVidije je tv-out poprilicno beskorisna stvar. Ne znam ni zasto ga ugradjuju kada nicemu ne sluzi.
Ajd mi kazi koliko procenata populacije ima televizore koji imaju HDMI ili DVI ili D-SUB konektore?Tv-out je danas generalno beskorisna stvar 😀 Kao veza komp-tv se DANAS koriste HDMI, DVI, D-SUB konektori 😉
A sto se tice refresh rate da ako izaberes PAL toliko i jeste 25Hz mada ja to povezujem sa onih 25 slika u sekundi a kod NTSC imas 30, mada PAL ima po meni bolju sliku.
Pa bas ono sto sam rekao. nVidijin tv-out je generalno beskorisan. Jednostavno ne moze da se podesi nikako. 10 puta je losijeg kvaliteta od ATijevog, ne moze da zadrzi aspect ratio originalnog fajla (uvek razvuce sliku preko celog ekrana) itd. itd. Sto ga cini poprilicno beskorisnim.Sta si ovim hteo da kazes?
Sta mu to dodje "interlance". Mislim znam da je to neko preplitanje i znam kako to izgleda kod videa snimanog sa interlance,...Ti gledas TV u 25Hz interlaced
Na ATI-ju sam mogao da namestim 60Hz sto i jeste u specifikaciji TV-a, a ovde ne mogu,...? I kolko sam video sa GeForce 4 na XP-u moze da se izabere 60Hz za TV, posto sam probao na drugom racunaru!Osvezavanja na TV-out-u moze da bude ili 25Hz ili 30Hz interlaced
Da jeste, jedno je da recimo film ima 25 slicica u sekundi, a drugo je da TV ili nedaj Boze monitor ima prikaz od 25 slicica u sekundi. Sto onda ne drzis monitor na 25Hz ili eto 30Hz, kad je to sasvim dovoljno za gledanje filmova i igranje igrica?fps == Hz (barem sto se tv-a i monitora tice)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari