Šta je novo?

Telekom i prijava

daredevil

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
kad se popuni zahtev za ADSL na sajtu Telekoma, koliko obicno treba dana da prodje do odgovora?

Znam za slucaj ali zahtev nije popunjen preko sajta vec licno, bila je subota na dan prijave, a vec u sredu je podignut modem i to su zvali ujutru u 07:20

a ako nemam bas sve tehnicke mogucnosti (sestocifren broj)?

Poslednja izmena:
ja sam jos 23.11.2007 popunio zahtev za ADSL i do 02.02.2008 nisam dobio odgovor,tada sam na sajtu PTT popunio prijavu za proveru postojanja tehnickih uslova i 04.02.2008 dobio sledeci odgovor:
Postovani,

Na osnovu Vase prijave koju ste popunili na nasem sajtu www.ptt.yu obavestavamo Vas da smo od Telekoma Srbija dobili odgovor da ste se pored prijave na gore navedenoj adresi (kod PTT Net) prijavili kod drugog provajdera, te Vas je isti na osnovu prijave rezervisao kao svog potencijalnog korisnika. Ukoliko zelite da koristite nase usluge ADSL-a potrebno je da kontaktirate doticnog provajdera (Telekom ili neki privatni provajder) i zatrazite da oslobode Vas prikljucak, kako bi mogli da koristite nase usluge.

S postovanjem PTT Net

Korisnicki servis: 011/3641-999
www.ptt.yu

toliko o telekomu.

ptt i telekom nisu vise ista firma, tako da je logicno to sto si dobio...
znaci telekom ti je rezervisao port, a ti si probao kod ptt da uradis to isto...

znam da nisu ista firma,ovde se radi o tome da me telekom vise od dva meseca nije obavestio o postojanju uslova, a ptt mi u roku od tri dana salje ovaj odgovor.

a ako nemam bas sve tehnicke mogucnosti (sestocifren broj)?

proverice dali si na digitalnoj centrali i ako je sve ok zovu za 2 dana i odmah radi net...barem kod mene je tako bilo.prijavio sam se na 9813 i tu su sve odradili za 5 minuta pa posle 2 dana me zvali po modem i rekli da je sve aktivirano.posle 4 meseca na telekomu nisam imao ni jedan problem,ni jedan prekid interneta,a brzina uvek ista,torrenti na maksimumu u svako doba dana...sta vise reci nego da su zaista extra iako su monopolisti...

Poslednja izmena:
U jee, tu se ne zna ko koga :d

telekom i ptt i jos par firmi mu dodju u odnosima kao prekookenaske kompanije za prevoz brodovima, svojevremeno je ptt imao udela i u Mobtelu i u Telekomu istovremeno, ima detalja o tome po netu, ma ludo...

Nazad
Vrh Dno