Šta je novo?

Nedoumice

• Začetnik teme Začetnik teme mipko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mipko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
705
Cao svima,

Dugo nisam pratio zbivanja na polju grafickih kartica.
Sad mi treba pomoc 🙂
Naime, zelim da zamenim 7600GT Silent Pipe Gigabyte, koja radi fenomenalno, ali sam podetinjio i zelim da odigram i novije igre.
Pitanje je sta je najbolje uzeti od ovoga:

1. eVGA 88GTS 320MB
2. ASUS PCIE EAH3850/G/HTDI ATI 512MB
3. Gigabyte 8800GT 256MB

Znam da ce mi reci ajde otvori se jos malo pa uzmi 8800 sa 512MB, ali ja necu igrati u rezoluciji vecoj od 1280x1024 sigurno.
Jos jedna JAKO bitna stavka je da kuler bude sto tisi.
Molim vas dajte mi predlog sto pre.

pozdrav
Mipko

pa za tu rezoluciju ce ti trebati tih 512MB, shteta je ne uzeti :d
a ako bash ocesh onda tu GTS uzmi 😀

Kada vec imas tako dobru masinu glupo bi bilo da te koci 20-30 jevrica. Uzmi lepo 8800gt sa 512mb rama ili 3870 sa 512mb rama i uzivaj ko covek.(igraj se ko covek)😀
P.S. Mozda je i vreme za neko jace napajanje.

Poslednja izmena:
🙂

Problem sa ATI-em je sto nema drivera za Solaris, pa se zestoko dvoumim zbog toga posto me iskreno mrzi da se smaram sa namestanjem X-a na Unixu sa necime sto nije bas podrzano.
Drugo, ne igram FPS preterano, vise simulacije (flight, sub i voznja) i po neku strategiju.
Znaci sad mi je u stvari nedoumica izmedju 8800GT i 8800GTS.
Koliko je bucna evga GTS ? To mi je jako bitno posto sam se navikao na milinu tisine ovog Silent Pipe gigabyte-a.

poz
Mirko

Kada vec imas tako dobru masinu glupo bi bilo da te koci 20-30 jevrica. Uzmi lepo 8800gt sa 512mb rama ili 3870 sa 512mb rama i uzivaj ko covek.(igraj se ko covek)😀
P.S. Mozda je i vreme za neko jace napajanje.

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novi thread.

Sta mogu da vozim sa ovim mojim napajanjem Enermax 360W, da znam da li prvo moram da upgradeujem napajanje.

poz
Mirko

Mislim da si knap sa napajanjem, ne znam koliko ima ampera po granama, ali sto se tice vati tu si na granici, graficka, ja bi od tri ponudjene uzeo verovatno GTS-a, mada verovatno je taj GT sa 256mb ipak malo jaci, tako da uzmi njega onda.
Vidi kako radi, ako se gasi i to, onda zameni napajanje, ako radi, ostavi.

Uzmi Palit 8800GT

Ma na zalost necu uzeti nista sada, posto su mi iskrsli neki troskovi 🙁
A odabrao sam 8800gts.

Hvala vam svima,

Mirko

Nazad
Vrh Dno