Šta je novo?

HDD pomagajte

kali

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
319
poz
elem kupio sam komp pre godinu dana u forum racunari e tu sam se za***** priznajem
i sad hocu da pojacam komp sa novim hardom i zovem ja njih da vidim sta bih mogao da kupim ponude mi na moju konfiguraciju hard wd od 160 giga za 5.000,00 din mislim da je mnogo ali me je zabrinulo nesto drugo
rekla mi je da samo taj mogu da stavim na moju konfiguraciju(nemogu veci)
pa ja vas pitam kakve to veze ima jer bas i neznam jer sam ja hteo veci hard od 250giga
a sto se tice konfiguracije moja je sledece:
intel celeron 2.26ghz box
asrock p4i65pe
ddr 512mb/400
ati radeon 9550 256mb
neznam sta je jos potrebno da bih mi pomogli,ja samo hocu da znam sta mogu a sta nemogu da kupim na ovu moju konfiguraciju
hvala svima
P.S. kupio bih i novu memoriju pa me i za nju interesuje
hvala jos jednom

Jes da su ti uvalili malo stariji cipset, ali mislim da to za hard sto su ti rekli prevazilazi njihov bezobrazluk i postaje velika glupost

Jes da su ti uvalili malo stariji cipset, ali mislim da to za hard sto su ti rekli prevazilazi njihov bezobrazluk i postaje velika glupost

ma nudili su mi i memoriju od 512 za 2.200,00din ili 2x1giga za skoro 9.000,00din
hvala u svakom slucaju

Ne odgovorih ti na pitanje, u vezi harda. Slobodno mozes da kupis koje hoces velicine. Najbolje neki SATA, ako se ne varam tvoja ploca poseduje sata kontroler. Poz

Poslednja izmena:
Za 5000 d. moze i 250gb....

Vrh Dno