Šta je novo?

Neobee podize cene ADSLa

LazaNS

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
420
Sad sam dosao kuci, skinuo mail, kad imam sta i da vidim.
Obavestenje Neobeeja o promeni cena. Uglavnom paket od 1Mb koji je do sada kostao 1750 od cetvrtog februara ce kostati 2150din. Takodje podizu cenu za 1536kb paket, ne znam koliko je pre kostao, sada ce kostati 3400. Stvarno nisam ocekivao poskupljnje internet usuga, ne pamtim kad se tako nesto zadnji put dogodilo.
Ebem li im m bezobraznu, umislili da su pravi provajder pa da mogu da budu i skuplji od ostalih. Ne da cu da raskinem ugovor, neg sve se pusi. Ima da predjem kod bilo koga drugog, makar i duplo skupljeg, stvar principa, da prodizu cene interneta, pih!!!

Poslednja izmena:
Društvo, dosta je bilo!
Vreme je da im pomognemo da propadnu!
Dižu cene, a ne daju ništa...... :mad:

Hteobee.net iliti nayebee.net dize cene...Koliko su problema ljudima napravili u proslosti,cudi me da su jos uvek "medju nama".Samo neka dizu cene,ubrzavaju svoju propast.

Mozda neobee vishe ne zeli da bude ADSL provajder pa ovim potezom suptilno moli korisnike da predju kod drugog :d

Poslao sam im replay na obavestenje o poskupljenju, i zahvalio im se na lepoj vesti.

Mozda neobee vishe ne zeli da bude ADSL provajder pa ovim potezom suptilno moli korisnike da predju kod drugog :d

Moguce.

Inace, Neobee je uzimao 2000 dinara za koriscenje ADSL modema, dok su ga drugi davali na koriscenje gratis.

Ne bre. Nisi dobro shvatio nisu oni naplacivali modem. Stanje stvari je bilo ovako.
Neobee je naplacivao prikljucenje 2000din, i dobijao si gratis modem. Medjutim, ukoliko si vec imao svoj modem, onda nisi morao placati prikljucenje, ali modem nikad nisi placao :)
Znam da sam gledao to sto pise i nisam mogao da verujem, pa to je "ebanje u zdrav mozak, ne mogu to drugacije shvavti.

@KAMIKAZE:
Mozda su pre naplacivali koriscenje modema, ali vec duze vreme na naplacuju.
BTW, takodje cu biti medju prvima na listi za raskidanje ugovora!!! Jedina prednost koju su imali u odnosu na ostale provajdere im je ovim cinom izgubljena.
NEOBEE R.I.P for me.

Pazite samo da vas ne po*ebu za port ukoliko odluchite da raskidate ugovor! Jedan moj drug je raskinuo ugovor sa Beoteletom i cheka na port vec 3 meseca.

Ali zato sad postoji ova stavka:
"Naknada za zasnivanje pretplatničkog odnosa za HOME i HOUR pakete iznosi 4.720 dinara *u cenu je uračunat PDV (18%)"

LOL, znaci odlucili su da iskopaju sami sebi grob... Bilo je stvarno vec i krajnje vreme...

Ma nisu normalni, svi kukaju da su nam cene previsoke a oni dizu - gramzivost i ******izam!!!

Prvo su nas navukli na vece brzine (uz malu doplatu), pa posle besplatno nam uduplali brzine a sad sledi surova istina, POSKUPLJENJE :mad:

Hteobee.net iliti nayebee.net dize cene...Koliko su problema ljudima napravili u proslosti,cudi me da su jos uvek "medju nama".Samo neka dizu cene,ubrzavaju svoju propast.

nece oni propasti jer u ovoj drzavi ima dovoljno mulaca koji ce placati njihove usluge...ovo isto vazi i za neobee,sezam i slicne svercere interneta...

S tim da je Sezam "izmislio" internet za Neobee.
Usluge ne mogu da se porede.

Prvo su poslali mailove svima,ocigledno da nisu azurirali cene na netu.

Raskinuo ugovor odmah po isteku pretplate. Devojka koja radi me ljubazno upitala sta je razlog raskida ugovora. :D
Naravno cena i (ne)kvalitet usluge.

Vidim da ne gine ni meni raskid,samo moram da se raspitam za port.
Jedino sto me drzi ovih dana je to sto se povremeno konektujem na 1024/128 a inace sam na paketu 512/64:) ne znam ni sam kako??
Tada mi download radi super ali obican surf cesto zeza..

posto sam vec platio net za februar, od marta cu da trazim opcije za odlazak, sva sreca pa nisam ni pod kakvim ugovorom, jedini je problem (ne)postojanje portova na mojoj centrali i cekanje na prelazak. :mad:

ljudi, nema nikakvih problema sa raskidanjem neobee ugovora, ni sa portom. Ja sam 28.12.2007. Raskinuo ugovor..... Kad sam se vratio s odmora 14.1.2008 podnio sam zahtjev kod SEZAMPRO-a i već 18.01. surfo internetom... SEZAMPRO je zakon... nema nikakvih problema e mule mi radi na 52kb/s

Daddy ne pricaj gluposti.
Korisnici koji su postali korisici Neobee-ja,ja mislim negde od novembra meseca, potpisuju ugovor koji vazi godinu dana,tako da svi oni koji su postali korisnici pre ,opet kazem mislim da je novembar u pitanju, nemaju problema,ako su nakon toga moraju da plate cifru za raskid.
Sto se portova tice opet nisi u pravu,to sto ti nisi imao problema ne mora da znaci da neko drugi nece,to zavisi od slobodnih portova na tvojoj centrali.

ajde ti ne mlati. ja ti pričam šta je bilo. postao sam korisnik 31. oktobra (tad mi je pušten net) i kad sam raskido ugovor nikakvih problema nije bilo. što se porta tiče za sedam dana su ga demontirali i odmah sam mogao preći na drugi provajder. ti ako znaš konkretan primjer da je neko imao probleme reci, ako ne znaš ćuti. kako može faliti portova ako se prijaviš kod drugog provajdera čim ti neobee oslobodi port :wall::wall::wall:

Lepo ti kaze dzidza bidza...svaka centrala je prica za sebe, negde ima slobodnih portova a negde nema. Osim radnika Telekoma te informacije imaju samo beli magovi i Milan tarotolog. Ako nema slobodnih portova na centrali, provajder ce na tvoj bivsi port istog trenutka nakaciti nekoga sa liste cekanja ko mesecima ceka ko ozebo sunce ADSL a ti ides kod drugog provajdera na listu cekanja. Pa tako do nekog novog prosirenja centrale ili pak odustajanja nekog od korisnika. Pretrazi forum pa vidi i sam koliko je ljudi imalo problema i koliko je ljudi od gotovog napravilo veresiju. Kocka je u pitanju...ti si imao srece, neko drugi je nece imati...pravilo je da nema pravila. :smash:

Lepo ti kaze dzidza bidza...svaka centrala je prica za sebe, negde ima slobodnih portova a negde nema. Osim radnika Telekoma te informacije imaju samo beli magovi i Milan tarotolog. Ako nema slobodnih portova na centrali, provajder ce na tvoj bivsi port istog trenutka nakaciti nekoga sa liste cekanja ko mesecima ceka ko ozebo sunce ADSL a ti ides kod drugog provajdera na listu cekanja. Pa tako do nekog novog prosirenja centrale ili pak odustajanja nekog od korisnika. Pretrazi forum pa vidi i sam koliko je ljudi imalo problema i koliko je ljudi od gotovog napravilo veresiju. Kocka je u pitanju...ti si imao srece, neko drugi je nece imati...pravilo je da nema pravila. :smash:
Ja sam 4 puta imao srece, pa to onda valjda i nije vise sreca posto je u pitanju Krunski venac, BG. Ne pristajte na ucene i bezbrazluke raznoraznih ISP-a, narocito Neobee-a.
Nije panika, vec podsetnik. Sledi nastavak. Verat jedini, pored Telekoma, ima sopstveni link prema svetu. Ne videh jos da je neko naveo manju mesecnu cenu od 1070 dinara. Uvek sam trazio sto bolji odnos cena / kvalitet ISP i to je za sada Verat, za mene od IV 2007. ADSL koristim od VI 2006, uvek sam placao oko 1000 dinara mesecno najmanji paket i Verat je moj 4 provajder u ovih 18+ meseci.

Telekom bi bio na prvom mestu, bez konkurencije!!!, da nije tako krut, da je sposoban da se brze prilagodjava uslovima trzista, da se ne ponasa kao slon u staklarskoj radnji, da nema ucenjivacki ugovor na 12 meseci i kaznenu odredbu od oko 6000? dinara a da je pritom vlasnik svega sem modema ako si ga ti kupio.

Ja sam 4 puta imao srece, pa to onda valjda i nije vise sreca posto je u pitanju Krunski venac, BG. Ne pristajte na ucene i bezbrazluke raznoraznih ISP-a, narocito Neobee-a.

Pa mislim da je ocigledno da na tvojoj centrali ima slobodnih portova, tako da nije problem promeniti provajdera. Na centralama gde je sve zauzeto + mnogi cekaju prosirenje, e tu je frka da se raskine ugovor jer onda mozes izduvas za net na duzi period.

Pa mislim da je ocigledno da na tvojoj centrali ima slobodnih portova, tako da nije problem promeniti provajdera. Na centralama gde je sve zauzeto + mnogi cekaju prosirenje, e tu je frka da se raskine ugovor jer onda mozes izduvas za net na duzi period.
Krunski venac spada medju najopterecenije centrale, ne znam bas da li onda stoji da stalno ili uvek ima slobodnih portova pa sam zato i naglasio koja je centrala u pitanju. Nebrojeno puta sam u razgovoru cuo ADSL korisnike sa ove centrale da ne smeju da menjaju ISP-ove zbog gubitka porta. I onda pristanu na filtriranje saobracaja i vece cene. Ne pristajte na ucene, menjajte provajdere!

Vrh Dno