Po ovom zadnjem zvuchish ko neko ko koristi komp 2 meseca i jedino za chega je chuo je vista. Ajde da kazhemo da je na strani Viste novi vizuelni look (jeste da se neko ni sa tim ne bi slozio), ali sigurnost? sigurnost pod Windowsom je moguca? :d shalim se, ali ne vidim po chemu je Vista ishta sigurnija od XP-a, a ti si verovatno prvi ko kazhe da mu Vista radi brze od XP-a. Ja sam puno verovao da ce novi windows da bude neshto revolucionarno probao sam vishe 4xxx buildova, pa posle toga nekoliko 5xxx buildova, pa beta 1, pa beta 2, RC1 i final verziju viste i razocharao se, jer smo dobili nashminkani XP sa vecom zahtevnoshcu. Jedini razlog zashto cu prec na vistu je chinjenica da ce mi trebati neshto shto nece raditi pod XP-om (npr. DX10).
:wave:
Prvo da kazem da sam kontaktirao :sapphire i Asrock...
Sapphire su se trudili,trudili i ustanovili da je chipset ploce kriv...
😡
posle sa kontaktirao Asrock i oni prvo tuc-muc i na kraju mi kazu "3870 and Vista are not supported yet" i jos kazu da su Ati driveri krivac i da je na njima da to poprave... (sto cisto sumljam posto Vista ne prepoznaje 3870 i pre nego sto se instaliraju bilo kakvi driveri)
A sad da krenemo redom:
Koristio sam XP 1.5 do 2 godine...
za to vreme sam imao oko :3.456.978 blue screenova
😡ludeo sam instalirao autopatcher probao sa nekim programima,nista nije pomagalo:cuss::crash:
a da spomenem da sam za te 2 godine instalirao fresh XP xxxx puta....
a pogodi koliko sam imao Plavih ekrana sa Vistom? Nijedan....:banana:
Mozda je ovo kod mene slucaj ali takav je,sto se tice brzine otvaranja programa,podizanja sistema i ostalo cini mi se da je Vista u prednosti...
jos kad uzmemo lep izgled i DX10....
sto se tice zahtevnosti i nije toliko zahtevna...
Ja sam furao Vistu sa Aerom sa :Sempron 2400+,radeon 1600pro i 768 rama... i radilo je super...
Tako da cim osposobim 3870 za Vistu vrcem se na nju...
Sve u svemu Bill Gates je lopovcina najteza :d