Šta je novo?

Nešto na fazon Prince of Persia The Two Thrones

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Skinuli smo kod devojke ovu igricu, ja kao njoj da dam malo da igra, da ne stoji 8600GT nezaposlena, kad ono... Ne da sam se primio, toliko je interesantno prelaženje, bruka, ne verujem da sam se toliko zalepio za nešto takvo, tri dana sam po celo veče i pola noći ostajao da igramo... E sad, brzo ćemo i preći ako nastavimo ovim tempom, pa me zanima - šta posle, a da bude dovoljno interesantno? To bi valjda trebala da bude neka avantura ja mislim, ne znam u koji žanr ga svrstavaju...

Neki predlozi? :)

Poslednja izmena:
Preporuchujem i prethodne delove Princa.
1. "Sands of Time" je prvi deo (ne rachunajuci 2D verzije), grafika je zadovoljavajuca i za danashnje pojmove. Zabavan deo.
2. "Warrior Within" - ako ti je SOT ili T2T bio lak ovo je prava igra za tebe. Izuzetno teshka i duga igra, ali ako uspesh nju da predjesh onda ti svaka chast (vecina odustane brzo). Uprkos tome shto je izazovna, ovaj deo je po meni najbolji u trilogiji. Presho sam je x puta :D

Od alternativa pogledaj Tomb Raider serijal. "Legend" je mnogo lak, slichna mehanika kao u Princu samo shto imash pucaljke umesto macheva i skakucesh sa zaobljenom Larom :d
Tomb Raider: Aniversery je slozeniji deo (poslednji), sa dosta logichkih zagonetki.

P.S. Mislim da se zanr zove akcione avanture. Izvinjavam se na dugachkom postu. Pozz

Hvala puno na predlozima, probaću taj Warrior Within obavezno, možda i Tomb Raider: Aniversery.

:wave:

moja preporuka ide za sands of time.on je ubedljivo najlepsi u serijalu.ostali su dosta podbacili posle njege.ima najbolju pricu,najbolju atmosferu i najbolju muziku od sva tri dela.
e sad,grafika jeste malo losija (nista strasno) i sami pokreti i borba je unapredjena u kasnijim delovima...
dvojka je mnogo mracnija od prvog i treceg.i duza je,ali nije nista posebno teza od keca.samo je teza u smislu da su leveli malo veci pa moze da ti se desi da se izgubis sa vremena na vreme.
u svakom slucaju,lepo ti odigraj ceo serijal,ali pocni ko covek od keca.

Takodje dajem glas za sands of time. Po meni to je najbolji dio triologije. Dobro me podsjetiste sad cu da je instaliram i predjem ponovo.

Poslednja izmena:
Ako ti se sviđa PoP trilogija, onda će ti se kupovina PlayStationa 2 isplatiti maksimalno s obzirom da od God of Wara 1 i 2 u tom žanru prosto nema bolje :)

God od War roola jako samo zbog toga vredi uzeti PS2 :D

dobro,pop ne moze ni da prismrdi god of war.uvek sam voleo da igram princa i presao sam sva tri dela ali ipak,kratos je kratos:)

God of war I i II sam takodje preshao, igre su vrhunske, nema shta. Ali ipak Princ je po meni zasebna kategorija. Dok se u GOW Kratos oslanja na sirovu snagu, magije i sl, Princ je zasnovan na akrobatici, elegantnim potezima, bez nekih masovnih borbi.
Jednostavno, pravi ljubitelj ovog zanra treba da odigra OBA serijala.
@ Sands of time: Kao shto sam rekao neka Vule obavezno odigra i njega. Moj prvi komentar je bio dosta subjektivan, meni SOT izgleda nekako neozbiljno, kao crtani film (ali je extra zabavan).
Shta da radim kad volim mrachne igre :d Warrior Within rulez :D

A sad me izvin'te odoh da obrnem GOW2.

Poslednja izmena:
Pa zar ima vise zavrsetaka?

Moraš pokupiti sve životne apgrejde da bi dobio alternativni završetak. Regularni završetak je tako tužan da baš gura čoveka da se potrudi i opet pređe igru kako bi dobio hepiend. Mislim, modelovali su Kaileen-u po Monici Beluči (ona joj daje i glas), pa ko se ne bi potrudio da je spase?:D

Inače ceo serijal rocks my world, svaki je na svoj način dobar. Warrior within mi se ipak najviše sviđa, držim ga kao temu na telefonu.

Poslednja izmena:
Moraš pokupiti sve životne apgrejde da bi dobio alternativni završetak. Regularni završetak je tako tužan da baš gura čoveka da se potrudi i opet pređe igru kako bi dobio hepiend. Mislim, modelovali su Kaileen-u po Monici Beluči (ona joj daje i glas), pa ko se ne bi potrudio da je spase?:D

Jea, i dobijesh Water Sword sa kojim mozesh da ubijesh Dahaku. Meni je to bio veci imperativ od lepe cice i happy endinga :D
Koja je satisfakcija da posle onolikog bezanja od Dahake na kraju pokazesh ko je gazda... :smash:

E bas vam hvala. A ja se zacudio otkud Kaileen-a ziva u two thrones kad je poginula u WW. Ja sam se nadao da ce izbaciti jos koji nastavak al nista. Cim predjem SOD odmah instaliram WW da pokazem Dahaki ko je gazda :D

Jea, i dobijesh Water Sword sa kojim mozesh da ubijesh Dahaku. Meni je to bio veci imperativ od lepe cice i happy endinga :D
Koja je satisfakcija da posle onolikog bezanja od Dahake na kraju pokazesh ko je gazda... :smash:

Ubuduće ovakve stvari stavi u spoiler. Neki još uvek nisu igrali, ne moraš da otkriješ završetak. Priča je dobra, zašto je kvariti.

Izvinjavam se, nisam zeleo nishta da otkrivam. Anyway, igru treba preci kompletno da bi se razumeo zavrshetak kako treba. Pozz

Nazad
Vrh Dno