Šta je novo?

Konkurent Palit 8600Gt Sonic+ ?

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
319
Upravo sam došao iz grada i video Gigabyte 8600Gt model sa pravim ZALMAN coolerom :)Pošto mi je vlasnik radnje bivši kolega otvorio sam kutiju i pogledao je!Grafika izgleda ubedljivo sa extra pakovanjem što je uvek i bio zaštitni znak ove firme nemam nameru da je kupim ali možda će nekom biti zanimljiva kupovina s obzirom na cenu koja je 7800dinara doduše kod mene u Čačku;)Šifra proizvoda je GV-NX86T256H-ZL a evo i http://serbia.giga-byte.com/products/vga/specs/gv-nx86t256h-zl.html pa pogledajte;)

Pa nije to neko iznenadjenje, ima Gigabyte kartice iz 7 serije sa Zalmanom, pa njihov 8800gt ima Zalmana takodje. Ali cena/kvalitet je super.

Nisam do sada imao priliku da vidim Nvidiu u izdanju Gigabyte-a imao sam Ati koji su oni pravili konkretno X700 i pojeo mi je zivce sa kulerom koji je radio kao traktor doduse to mi je bila prva grafika i osim buke nisam sa njom imao problema a nema ni covek kome sam je prodao :)s njom je OC bio mission impossible ali ovaj 8600Gt bi voleo da vidim u akciji;)Ako je neko kupi nadam se da ce okaciti test!

Ako hoces da se igras ljudski bolje dodaj (pristedi) jos 2000-3000din i lepo kupi Ati 3850 sa 256mb, u najmanju ruku duplo brza kartica od 8600GT, i sto je najlepse takodje je besumna.

Ako hoces da se igras ljudski bolje dodaj (pristedi) jos 2000-3000din i lepo kupi Ati 3850 sa 256mb, u najmanju ruku duplo brza kartica od 8600GT, i sto je najlepse takodje je besumna.

Naravno matori narucena je sutra stize ako poštar ne upadne u šahtu:D

Nisam do sada imao priliku da vidim Nvidiu u izdanju Gigabyte-a imao sam Ati koji su oni pravili konkretno X700 i pojeo mi je zivce sa kulerom koji je radio kao traktor doduse to mi je bila prva grafika i osim buke nisam sa njom imao problema a nema ni covek kome sam je prodao :)s njom je OC bio mission impossible ali ovaj 8600Gt bi voleo da vidim u akciji;)Ako je neko kupi nadam se da ce okaciti test!

Evo i Test samo sto je u mene verzija bez Zalmana:d

Radi Extra na 730/2100, test ispod je uradjen sa 700/2000

Temp ne prelazi 58c

Lep rezultat !Ovo moram pokazati drugaru koji je skeptično gledao u sliku kada sam mu pokazao ovu grafiku on se dvoumi izmedju nje i Palita koliko dugo je imaš ?

Koja je najbolja 8600gts graficka za igranje igrica?

au koji si ti smarac... pa rekli su ti 10 puta... PALIT!

Vrh Dno