Šta je novo?

Konfa do 150 evra!

johnny_rasta

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2007
Poena
319
Znaci, za internet, bez monitora, i zvucnjaka. Da moze i neki film da se odgleda, i muzika slusa. Mozda neki Luxor, Dx-bal...uglavnom 2d igre...poz

Znaci, za internet, bez monitora, i zvucnjaka. Da moze i neki film da se odgleda, i muzika slusa. Mozda neki Luxor, Dx-bal...uglavnom 2d igre...poz

Ne moze covece cela konfiguracija za 150e. Juri nesto polovno.

Evo neka najjeftinija konfiguracija sa novim komponentama:

Asus M2A-VM 690G VGA 48e
Amd Sempron LE-1100 29e
Kingston 1GB 667MHz 18e
WD 80GB WD800JB 37e
Frontier Vita 400W 21e

Ukupno: 153e.

Fali DVD-RW, znaci neki Pioneer 112D koji je 24e, i sa njim sve ukupno izadje 177e.
Jeftinije od ovoga ne moze :type:.

Ne moze covece cela konfiguracija za 150e. Juri nesto polovno.

Evo neka najjeftinija konfiguracija sa novim komponentama:

Asus M2A-VM 690G VGA 48e
Amd Sempron LE-1100 29e
Kingston 1GB 667MHz 18e
WD 80GB WD800JB 37e
Frontier Vita 400W 21e

Ukupno: 153e.

Fali DVD-RW, znaci neki Pioneer 112D koji je 24e, i sa njim sve ukupno izadje 177e.
Jeftinije od ovoga ne moze :type:.

Moze JNC kuciste -5eur, umesto kingsona recimo transcend -2/3eur i umesto WD-a Maxtor -2/3eur. Ploca isto moze se nadje neka za 45 eur.
E sad pitanje je koliko je pametno ici ispod onoga gore napisano 😀

Moze JNC kuciste -5eur, umesto kingsona recimo transcend -2/3eur i umesto WD-a Maxtor -2/3eur. Ploca isto moze se nadje neka za 45 eur.
E sad pitanje je koliko je pametno ici ispod onoga gore napisano 😀

Kljucno pitanje 🙂.

Ok za JNC, isti djavo da li je ono ili Frontier.
A za 2-3e ici na Maxtor umesto Western Digitala bi bilo bas bezveze.
A sto se tice memorije, bilo koja na 667MHz ce raditi posao, na defaultu. Ja sam sastavljao sa kataloga jedne firme, a tamo je najjeftiniji bio Kingston 1GB 667MHz za 18e.

A sto se tice ploce, mislim da nema jeftinija od ove Asusove sa integrisanom grafikom.

Poslednja izmena:
Ipak mislim da ne treba ici bas na kompromise za 10-tak evra. Svi hvale ploce sa oznakom 690G sa integrisanim grafickim karticama. Cak i neke igre mogu da se igraju :d.
Dakle, za onih 177e u postu broj #2 treba covek da kupi, i to je to...

Poslednja izmena:
Ipak mislim da ne treba ici bas na kompromise za 10-tak evra. Svi hvale ploce sa oznakom 690G sa integrisanim grafickim karticama. Cak i neke igre mogu da se igraju :d.
Dakle, za onih 177e u postu broj #2 treba covek da kupi, i to je to...

Tu je i M2A-MX (jeftinija 3 eur) - 690V cipset, za ono sto je on naveo, nije nista losiji cipset od 690G

Uzeo sam ovu iz drugog posta...konfu. za druga. Moze lock, mada cu morati novu da otvorim za moju buducu kongu..

Nazad
Vrh Dno