Šta je novo?

LC Power ili Thermaltake

Shifter

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
Da li uzeti LC Power LC6560T V2.0 Titan 560W ili Thermaltake TR2 Power 500W za ASUS P5KC Q6600 2x1GB Kingston DDR2 800 i ASUS 8800GT ali ona sa velikim hladnjakom. Koje je kvalitetinije od ova dva napajanje...i dajte mi predlog za neko kuciste oko 50-60e sa dovoljno mesta unutra trenutno gledam CHIEFTEC CH-05 ili Cooler Master 690.

chekaj zar TT i Lc napajanja ne pravi ista firma ili sam ja pomeshao sa nechim drugim 🙂

Mada ja da sam na tvom mestu uzeo bi TT jer ne gotivim LC🙂

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da li uzeti LC Power LC6560T V2.0 Titan 560W ili Thermaltake TR2 Power 500W za ASUS P5KC Q6600 2x1GB Kingston DDR2 800 i ASUS 8800GT ali ona sa velikim hladnjakom. Koje je kvalitetinije od ova dva napajanje...i dajte mi predlog za neko kuciste oko 50-60e sa dovoljno mesta unutra trenutno gledam CHIEFTEC CH-05 ili Cooler Master 690.
Ako nije kasno: pogledaj Moju masinu.

Prvo što se tiče kućišta ja glasam za cm690, nisam ga video uživo ali ovo što sam video na netu me stvarno oduševljava (skoro da mi žao je što imam WaveMaster, bezveze mi je da prelazim na ružnije kućište iako je iznutra 3× bolje)
A što se tiče napajanja, ovaj Thermaltake-ov TR2 im je najjeftinija serija (ako se ne varam)a o LCu nemam neko mišljenje ali (mislim na 6550g) ali bi ovaj Titan trebao da bude bolji izbor...

Nista uzeo sam ThermalTake TR2 550W za manje pare nego sto sam prethodo imao ponudu za 500W ili LC Power Titan.. uzeo sam ASUS P5KC 2x2GB DDR2 800Mhz Black Dragon sutra mi stize Q6600 i 8800GT, a kuciste jos uvek razmishljam..tako da hvala svima na savetima.

Nista uzeo sam ThermalTake TR2 550W za manje pare nego sto sam prethodo imao ponudu za 500W ili LC Power Titan.. uzeo sam ASUS P5KC 2x2GB DDR2 800Mhz Black Dragon sutra mi stize Q6600 i 8800GT, a kuciste jos uvek razmishljam..tako da hvala svima na savetima.

Ja imam TT RX 550W, to bi trebalo da je isto sto i TT TR2 550W, ako se ne varam. Mada meni na kutiji (kartonskoj 😀) napajanja ne pise TR2 vec RX, ali nebitno.

Ono sto me zanima jeste kako ce se klokovati 8800GT i q6600.
Grooni GT na 700/2000 i q6600 na 3GHz (ako bude moglo), bas me zanima da li ce TT to izdrzati, tj. da li ce davati stabilne napone, tj. blizu nominalnih vrednosti: +/-12V, +5V, +3,3V.

Poslednja izmena:
Na kraju sam jurio jurio jurio i nigde nisam nasao CM 690 pa sam uzeo Gigabyte iSolo 210 kuciste idu mi ispiti pa cu da se igram sa klokom samo sam probao 8800GT je na 700 2000 radio bez problema 😀

da li je neko probao OCZ napajanja , ima u eurolinku za veoma prihvataljive novce?

Ova OCZ napajanja u Eurolinku su (FSP) Fortron based, cini mi se da su dobra kupovina. Najjeftiniji model od 500w bi trebalo da je isti sa Fortron Blue Storm II od 500w. Dobra alternetiva za TT RX 550 ili Corsair 450vx, ako vam je Fortron drazi od CWT-a i Seasonica🙂

Ovde ima sjajna lista napajanja sa amperazama i njihovim OEM-ovima, mozda je vec neko i postovao...
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763

Poslednja izmena:
Ova OCZ napajanja u Eurolinku su (FSP) Fortron based, cini mi se da su dobra kupovina. Najjeftiniji model od 500w bi trebalo da je isti sa Fortron Blue Storm II od 500w. Dobra alternetiva za TT RX 550 ili Corsair 450vx, ako vam je Fortron drazi od CWT-a i Seasonica🙂

Ovde ima sjajna lista napajanja sa amperazama i njihovim OEM-ovima, mozda je vec neko i postovao...
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763
Pa FSP i nije toliko cenjen, daleko da nije dobar, ali po meni cene i nisu bash povoljne jer recimo OCZ StealthXStream 500W nema shta da trazi pored VX450 a koshta isto.
E da, GameX i StealthX su FSP Epsilon/Everest napajanja.

Poslednja izmena:
StealthX 500w kosta malkice manje od corsa 450, verovatno je malo i losiji ali moze predstavljati dobru alternativu ako ovog drugog nema ili se nekome ne svidja Corsair, a vidim da ima i takvih 🙂
U svakom slucaju ja sam svoju dilemu resio i nedavno uzeh ovaj drugi 😉
Nego ovde je tema TT ili LC, vidim da je Thermaltake izbacio i budget varijantu napajanja "Litepower", kosta oko 30-ak evra i oznaceno je kao 400w. Jel nasao neko nesto o ovome?

StealthX 500w kosta malkice manje od corsa 450, verovatno je malo i losiji ali moze predstavljati dobru alternativu ako ovog drugog nema ili se nekome ne svidja Corsair, a vidim da ima i takvih 🙂
U svakom slucaju ja sam svoju dilemu resio i nedavno uzeh ovaj drugi 😉
Nego ovde je tema TT ili LC, vidim da je Thermaltake izbacio i budget varijantu napajanja "Litepower", kosta oko 30-ak evra i oznaceno je kao 400w. Jel nasao neko nesto o ovome?
Razlika je tacno 5e, a mislim da je Corsair bolji i za vishe od tih 5e.🙂

Nazad
Vrh Dno