Black Adder
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2006
- Poena
- 319
Sta da ti kazem..uzmi bolji net
...aa nisam imo vremena da kompresujem samo sam ih okacio i to je to...sledeci put cu da te poslusam..
Sta da ti kazem..uzmi bolji net
...aa nisam imo vremena da kompresujem samo sam ih okacio i to je to...sledeci put cu da te poslusam..
podigni procesor vishe od 2.8 ghz kao shto planirash poshto on moze bez problema na 3.0 - 3.2 GHz
Hoce li se neko smilovati i okaciti slike crvenog Palita?:trust:
Koliko sam ja video oba PCBa su identicna 100%, jedino se boja razlikuje, tako da kontam da je sve OK.hm... ja sam malopre dobio sonic sa crvenim PCB-om...
jel' potvrdjeno dal' ima razlike (6-layer pcb?) izmedju "nvidia"- i "ati"- colored sonic-a osim u boji?
anywayz, rezultati slede... za koji sat
hvalaKoliko sam ja video oba PCBa su identicna 100%, jedino se boja razlikuje, tako da kontam da je sve OK.![]()
Evo ja i ortak @borab probali mog Palit Sonic-a na njegovoj masini koja radi pod Vistom cisto da vidimo rezultate jer skoro svi benchuju na XP-u.
Usput smo je uporedili sa njegovom 8800GTS cisto da vidim kolika je razlika.
Masina je malo nasvirana ali su obe karte zato na defoltu
8800GT
![]()
8800GTS
![]()
razlika u svakom slucaju nije za baciti... oko 3500 poena razlike i to jos pod vistom...
el treba neki napon za to ... ?
@stoske na kom naponu ti sljaka @2.85 ... Pozdrav !!!
Toliko i jos jednom hvala onima koji su mi postovima pomogli...![]()
I ja sam primetio pistanje iz grafe, cuje se u Crysis-u recimo.
Buka je takodje primetna, jako malo se cuje u 2D-u, dok u 3D samo sto kuciste ne poleti. :d
aj sad ti nama daj rezultate...koliko ima u 3DM05 (1024x768) i 06 (1280x1024)...? e onda pozdrav!
Pa skini sa ovoga Gigabyte 8800GT GV-NX88T256H ovaj zalman i stavi palitov cooler dobijes same shit
![]()
![]()
A pa nisam dao rezultate zato sto su nikakvi odnosno isti kao i sa prvom pokvarenom grafom,11100 u 05 i 8000 u 06...ne bih da uvredim nekoga ovde ali rezultati su mi 10 % bolji nego sa 8600GT...
Izvini sto sam ti uvredio kartu, ali nece bas da bidne. Jes da sam corav, ali na ovoj Gigabyte kartici sto si postovao lepo se vidi da pise da ima 256Mb mem i to bez hladnjaka. Niti je layout isti niti je to ta karta
Pandan Palitu sa 512Mb je ova karta:
Slika je na http://www.gigabyte-usa.com/Product...VGA&ProductID=2606&ProductName=GV-NX88T512H-B
sa hladnjacima kao sto je kod Asusa, Gaina itd..
Mislim da nije korektno namerno uvaljivati pogresnu sliku.
Tek sada mi je jasno zasto je tolika razlika u ceni izmedju moga i tvoga dobavljaca.
koliko sam video po netu ta "ruzna" palitova kartica ima bolje hladjenje od bilo koje referentne kartice koje borab spominje.... a ovaj gigabyte je bas lepotan
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari