Šta je novo?

HL,HL2,FEAR..sta sledece???

lnicks

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2004
Poena
619
Kao sto se moze videti iz naslova,zavrsili smo gorepomenute igrice,Crysis smo probali ali nam je suvise "militantan"malo zagonetki...ukratko nije nam bas po volji :)
Sta bi ste preporucili da igramo,a da je na fazon gorepomenutih igrica?

poz.

Dark Messiah Of Might And Magic, eto, ima kao nekih forica...a i fina je igra.
Malo macevi, malo madjije, poneka zagonetka (Source endzin, kao u HL2) a u FPS fazonu sa elementima RPG-a.

Timeshift

Scientists from the near-future have begun work on creating a viable time machine. The project results in the creation of two devices, the Alpha Suit, a less advanced prototype jump suit, and the Beta Suit, a more advanced, so-called military grade model with features the Alpha Suit lacks such as combat-related timeshifting abilities and an integrated AI designed to prevent the creation of paradoxes.

The director of the project, Doctor Aiden Krone, takes the Alpha Suit and travels into the past. Once there he alters the timeline, placing himself as the ruler of the Krone Magistrate that controls a dystopic world.

The protagonist, a fellow scientist named Tom Swift (never mentioned in-game, but mentioned in manual), then takes the Beta Suit and follows Dr. Krone back to the year 1939 to a place called Alpha District. He then proceeds to assist the Occupant Rebellion against Dr. Krone.

- sa Wikipedie

ajd probacu da "kupim"ovaj timeshift :),svidja mi se opis...
Znaci ne svidja mi se tip igre sa magijama,srednjim vekom,drugi svetski rat...
Znaci FPS sa elementima razmisljanja.
Svakako hvala svima na savetima i predlozima...samo tako nastavite :)

poz

Timeshift ti je ISTI F.E.A.R. samo imash da zaustavish i da vratish vreme pored usporavanja ;)

EP2 i EP1 svakako... Fear perseus i onaj drugi expansion...

Imas i fenomenalni Condemned:criminal origins, nije bas fps ali je odigraj, neces zazaliti (a mozda i hoces ako imas slabo srce ;))

Condemned definitivno..jeste malo starija ali jede zivu decu :d:zgran:

timeshift i FEAR isti ??? Mozda samo zbog usporavanja vremena, ali meni je mnogo veci gusht bio kad sam igrao FEAR nego timeshift...

jos jedna preporuka za Condemned :)

sorry nisam video preporuku za condemned, odigraj to obavezno, preporuka i od mene!!!!!!
Preporuka ide i za NAJBOLJU IGRU IKAD - Vampire the masquerade: Bloodlines , to nemoj da propustis :)

timeshift i FEAR isti ??? Mozda samo zbog usporavanja vremena, ali meni je mnogo veci gusht bio kad sam igrao FEAR nego timeshift...

pa dobro... TimeShift nije horor :d ali nekako imam osecaj kad ga igram kao da igram FEAR, i pushke nekako isto pucaju i sve... ne znam bre nisam pametan :D uglavnom ako voli FEAR volece i ovo :smash:

Infernal ?

Kako mislis Prey i nije toliko los!?!? Prey je mama i tata za vecinu FPS-a danas a jede Crysis ko zbun tenk od 50 tona u tom istom Crysis-u.

Poslednja izmena:
@stormwach153 sto jednostavno ne stavis u sig "PREY rulz" ili tako nesto umesto sto se pojavljujes cim se pomene doticna igra i velicas je u nebesa? :)

Poslednja izmena:
Ovih dana sam se igrao sa orange box-om (HL2, EP1, EP2, Portal) Trenutno sam na pola EP2. Inache ako nisi odigrao odigraj obavezno Epizodu 1 i 2. A ako ti je pc dovoljno "snazan" i konekcija dovoljno brza skini ovaj mod: http://halflife2.filefront.com/file/;85125

EDIT: zaboravio sam da kazem da je tezak 4GB (3.7GB mod v6 + 250MB update na v6.4 ) ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno